Amerikaanse moslims opgeroepen belangrijke VS-steden te verlaten

Fox Nieuws meldt: "Volgens het Middle East Media Research Institute geeft een Al-Qaeda website een waarschuwing uit aan Moslims om Washington, New York City en Los Angeles te verlaten wegens dreigende terroristische aanvallen. De richtlijn getiteld 'Waarschuwing aan Moslims in Amerika,' werd uitgegeven door de onbekende 'Islamic Bayan Movement' en verscheen eerst maandag op de website van 'Global Islamic Media', aldus het MEMRI die het bericht liet vertalen. Sindsdien is het geplaatst op de site 'Al Faroq', een door Al-Qaeda gerunde website. De Global Islamic Media heeft de afgelopen maanden verscheidene berichten van Jihad groepen van over de hele wereld gepubliceerd.

'Moslimbroeders in Amerika, we vragen jullie om de volgende steden onmiddelijk te verlaten: Washington, D.C, New York en Los Angeles,' luidt het bericht, welke ook de Koran vaak citeert. 'We zijn ernstig met deze waarschuwing, de volgende dag zal de waarheid blijken van deze waarschuwing...Tegen de onderdrukkende machthebbers van Amerika zeggen we: Verwacht onze voorwaarden die zullen volgen op de eerste slag van Allah's gelovige soldaten.' (Koran)

Het artikel zegt verder dat de militairen in Irak en Afghanistan 'de enigen zijn die de bittere waarheid kennen' over de situatie overzee. 'Hoe kunnen ze er omheen, elke dag zien ze dozijnen slachtoffers onder hun vrienden, de soldaten die omkomen en niemand, zelfs niet hun stomme heersers, is er droevig om,' stelt het bericht. 'Dan horen zij de leugens en de vervormingen die hun heersers de mensen en volkeren van de wereld vertellen betreffende het aantal doden...'

Het bericht verwijst naar het 'lijden' van Moslims, het zijn slachtoffers van onderdrukking, opsluiting en moord. Het eindigt met een ander vers uit de Koran (hoofdstuk 9, vers 14): 'Bestrijdt hen, Allah zal hen door uw handen straffen en vernederen en u tot een overwinning over hen helpen en het gemoed van een volk dat gelooft, verlichten.' Samen met het memo, postte Al-Qaeda's Al Faroq een foto van de zondag neergeschoten Chinook-helikopter met het onderschrift: 'Wij zullen de waarden van Hubal van deze generatie verlagen en vernietigen.' Vijftien amerikanen kwamen om bij de aanval op de helikopter. Hubal was een Mekkaanse afgod uit het pre-Islamitische tijdperk en wordt door Moslims gebruikt om de V.S. te symboliseren, aldus MEMRI..."

RPM
Toegevoegd: 7 november 2003
Bron: Foxnews.com


Print deze pagina
Terug