Aartsterrorist Arafat is dood!

Het liefje van de media en de wereldleiders, de man die duizenden onschuldigen de dood heeft ingejaagd, is 11 november gestorven. De Franse doktoren hebben hem nog een week kunstmatig in leven gehouden om de Palestijnen de gelegenheid te bieden zijn begrafenis voor te bereiden. Het tijdperk van één van de grootste schurken van de laatste vijftig jaar is ten einde. Arafatís leven heeft in het teken gestaan van manipulatie, moord, diefstal en corruptie. Volgens woordvoerders van Palestijnse terreurbewegingen zou Israël hem hebben vergiftigd, maar diverse bronnen citeren uitspraken van medische experts die zeggen dat alle symptomen erop wijzen dat hij aan Aids is gestorven. De radiozender van ABC meldde reeds op 26 oktober dat Arafat stervende was aan Aids. Ook de CIA zou daarvan volledig op de hoogte zijn. Hij stond al jaren bekend om zijn seksuele voorkeur voor mannen en zelfs jonge jongens, maar dat is zoveel mogelijk uit de publiciteit gehouden. Als hij inderdaad aan Aids is gestorven, zal dit waarschijnlijk nooit publiekelijk bekend worden gemaakt. In de islamitische wereld, en vooral in extremistische islamitische kringen, is homoseksualiteit een ernstige zonde en een misdaad. Dat zou zijn heldenstatus teveel schade toe brengen.

Tijdens zijn terreurbewind was hij verantwoordelijk voor de dood van duizenden onschuldige burgers in Libanon en Israël. De Franse leider Jacques Chirac honoreerde deze crimineel door hem met een regeringsvliegtuig uit Amman op te halen om hem te laten behandelen door Franse artsen. Wat de wereld te zien kreeg was een doodzieke handenkussende man die in een helikopter werd gehesen met een blauwe pyjama aan en een ijsmuts op, omringd door bodyguards, doktoren en anderen. Ze stonden erbij te grijnzen als een stelletje idioten toen Arafat de hand greep van een dokter die niet door hem gekust wilde worden. Ze konden hem niet helpen in zijn eigen rijk waar slechts is gewerkt aan dood en vernietiging en waar als volkssport nummer 1 kinderen worden gehersenspoeld om zelfmoordenaar te worden en zich op te blazen tussen onschuldige Israëlische burgers.

Arafat is geboren en getogen in Caïro Egypte, op 4 augustus 1929. Zijn werkelijke naam is "Abd al Rachman abd al-Rauf Arafat al-Koed Al Hoesseini". Vijftig jaar geleden begon zijn missie en werd hij één van ís werelds meest besproken terroristen. Hij was één van de oprichters van de terreurbeweging "al-Fatah" (de overwinning), in 1959 in de Gazastrook. In 1964 verliet hij Koeweit en vestigde zich in Jordanië om van daaruit Israël te bestoken met terreur onder sponsorschap van Rusland en de Arabische Liga. Hij vertelde aan ieder die het maar horen wilde dat ook hij één van de vele slachtoffers van het zionisme was. Hij zou al zijn land en andere bezittingen aan de joden zijn kwijtgeraakt. Vol weemoed en overtuiging vertelde hij over zijn kinderjaren in zijn geliefde stad Jeruzalem en over de onderdrukking van zijn volk door de joden. Maar de waarheid is dat hij tot zijn 28e levensjaar in Caïro heeft gewoond. Hij was een Egyptische burger, totdat het Kremlin hem veranderde in een devote Marxist en hem trainde voor een carrière als terrorist. De KGB gaf Arafat een opleiding op haar speciale school Balashikha, ten oosten van Moskou waarna ze hem in het midden van de jaren 60 besloten voor te bereiden als de toekomstige leider van de "Palestinian Liberation Organization" (PLO). De KGB vernietigde alle officiële rapporten van Arafatís geboorte in Caïro en verving ze door vervalste documenten waarin stond dat hij geboren was in Jeruzalem, Palestijn en goed gelovig moslim. Na zijn identiteitswijziging noemden de Russen hem van het ene op het andere moment "de leider van de PLO, publiekelijk geholpen door de Egyptische dictator Gamal Abdel Nasser.

Nadat ze Arafat hadden hervormd tot een fanatieke anti-zionist werd hij een belangrijke undercoveragent voor de KGB. In 1969 vroeg de KGB hem de oorlog te verklaren aan het Amerikaanse "imperialistische Zionisme" tijdens de eerste bijeenkomst van de "Black Terrorist International" een neofascistische pro-Palestijnse organisatie, gefinancierd door de Russische geheime dienst. In het begin van de jaren 70 ontving hij 200.000 dollar per maand aan witgewassen geld plus twee vrachtvliegtuigen per week volgestouwd met uniformen en wapentuig vanuit de Sovjet Unie en andere Oostbloklanden op zijn hoofdkwartier in Beiroet.

In zijn boek "Red Horizons" ( in Nederland uitgebracht onder de titel "Het duivelsrijk van Ceaucescu) gaat Ion Mihai Pacepa, directeur van de Roemeense buitenlandse veiligheidsdienst, nader in op Arafatís connecties met de Russische geheime dienst. De KGB riep de hulp van de Roemeense geheime dienst in om Arafat te trainen in terreurtechnieken waardoor Pacepa rechtstreeks betrokken raakte bij Arafatís opleiding. Hij vertelt in zijn boek dat Arafatís gastverblijf was uitgerust met videocameraís en afluisterapparatuur om onder meer zijn perverse seksuele handelingen met zijn bodyguards vast te leggen.

Naast zijn opleiding bij de KGB kreeg Arafat ook een militaire training van ex SS officier Otto Skorzeny, die tijdens de oorlog samenwerkte met Reinhard Dehlen, de baas van Hitlers geheime dienst. De relatie met Arafat was ontstaan toen Arafat bouwkunde studeerde aan de Universiteit van Caïro. Er ontstond een jarenlange vriendschap tussen Arafat en Skorzeny. Verder onderhield Arafat contacten met SS-generaal-majoor Otto Ernst Remer, die samen met oorlogsmisdadiger Alois Brunner, de rechterhand van Adolf Eichmann, in Damascus "karweitjes" opknapte voor diverse Arabische regeringen. In de jaren 60 en 70 bleken er ook nauwe contacten te bestaan tussen Duitse RAF-terroristen en de PLO van Arafat. Hun gezamenlijke vijand; het kapitalistische establishment en het zionistische Israël. Het was Arafat zelf die in de jaren 60 de terreurgroep van Baader-Meinhof opleidde. De regering in Washington en de pers ontdekte in die tijd dat er sprake was van internationale samenwerking tussen de verschillende terroristische groeperingen en dat de meesten van hen werden betaald en geholpen door Moskou. Hij heeft nooit de intentie gehad een echte staat op te bouwen en in vrede naast Israël te leven. Al zijn activiteiten waren gericht op terreur. Hij terroriseerde Israëlische burgers onder elf premiers, van Esjkol tot Sharon.  

Volgens de Arabische zender Al-Jazeera is er een bittere strijd uitgebroken over wie de controle gaat krijgen over Arafatís fortuin wat door de zender wordt geschat op 4.2 en 6.5 miljard dollar. Forbes Magazine plaatste Arafat in maart 2003 op de zesde plaats op de lijst van ís werelds rijkste "Koningen, Koninginnen en Despoten". De zender CBS citeerde vorig jaar de uitspraak van een Amerikaanse diplomaat die zijn vermogen schatte op 1 tot 3 miljard dollar. Al-Jazeera meldde dat Arafat een groot aantal hotels bezit in onder meer Spanje, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk. Daarnaast zou hij de belangrijkste aandeelhouder zijn van twee telefoonmaatschappijen in Tunesië en Algerije. Een groot deel van zijn fortuin dat is verkregen uit diefstal en andere misdadige activiteiten, heeft tot 2001 op prestigieuze Lombard Odier Bank in Zwitserland gestaan. Niemand schijnt te weten waar het geld nadien is gebleven. Sinds zijn komst naar Gaza in 1993 heeft Arafat honderden miljoenen dollars van zijn fans ontvangen waaronder Europa, geld dat is gebruikt voor terreur tegen Israël en is weggesluisd naar bankrekeningen in het buitenland. De grote vraag die velen bezig houdt is wie de zeggenschap krijgt over deze goed gevulde beurs.

Jacques Chirac, al jaren een zeer groot fan van de massamoordenaar, was ook nog even bij hem op bezoek. Hij zei dat Arafat had geglimlacht en hem een hand had gegeven. Vreemd, want hij lag op dat moment al in coma. Nog maar net in Parijs gearriveerd stond zijn Ďliefhebbende vrouwí Suha, die al drie jaar niet naar hem had omgekeken, aan zijn doodsbed met pen en papier te zwaaien om zijn handtekening die haar eigenares zou maken van zijn vermogen. Ze schijnt daarin echter niet geslaagd te zijn. Arafat heeft haar trouwens dik in de watten gelegd want hij stuurde haar ieder maand 100.000 dollar (zwijggeld) om haar luxe leventje in Parijs voort te kunnen zetten. Anonieme Palestijnse bronnen melden dat hij een deel van Ďzijn vermogení aan onder meer Al-Fatah en de Martelaren Brigade heeft nagelaten, zodat deze hun terreur tegen Israël voort kunnen zetten.

Arafat, wiens streven was gericht op vernietiging van Israël, is er zelfs met hulp van de Verenigde Naties, EuroBabel (Europa, red.) en diverse wereldleiders niet in geslaagd dit doel te bereiken. De Palestijnse terreurbenden zullen ongetwijfeld de strijd tegen Israël voortzetten, met steun van de wereldwijde anti-Israël lobby. Niemand zal er ooit nog in slagen Israël van haar aloude grondgebied te verdrijven. De huidige wereldleiders niet, de komende antichrist niet, en zelfs het 200 miljoen tellende leger van de koningen van het Oosten niet, dat in toekomende tijd zal oprukken naar het dal van Armageddon. De God van Abraham, Isaäk en Jakob is namelijk met Israël.

Het Heilige land is Godís gift aan de kinderen van Israël. Bron: De Bijbel.

Bronnen: Jeruzalem Newswire 7november 2004.Zions Cry News, 4 en 5 november 2004.Arutz-7 Editor, 2 november 2004. www.olivetreeviews.org NAI Newsletter Jeruzalem, 8 november 2004. Israelinsider Editor, 29-10 en 6-11-2004.

Toegevoegd: 12 november 2004
Uit de nieuwsbrief van: FranklinTerHorst.nlPrint deze pagina
Terug