Bush “Hook-em-Horns?”

Er is heel wat rumoer ontstaan over het handgebaar van George W. Bush en zijn familie tijdens Bush’s inauguratie. In onder meer Noorwegen hebben christenen geschokt gereageerd omdat de uitgestoken pink en de wijsvinger, zoals het echtpaar Bush op de afbeelding laat zien, bekend staat als het eren van satan.

De Noorse Internet krant Nettavisen, reageerde hevig ontsteld op de gebeurtenis en toonde tevens een foto van Bush’s dochter Jenna, die ook het handgebaar maakte. De voormalig gouverneur van Texas maakte het teken niet alleen naar de langs marcherende Longhorn Marching Band tijdens de inaugurale parade, maar ook tijdens het bal. Niets aan de hand zei een verslaggever van CNN glimlachend als reactie op de verontwaardiging uit Noorwegen, het gebaar van Bush is niets anders dan het Texas Longhorn symbool. Ook Associated Press, ABC News en Reuters refereerden aan dit symbool. Feit is inderdaad dat tijdens sportevenementen van de Universiteit van Texas, de fans van de Texas Longhorns regelmatig de kreet “Hook-em-Horns”, slaken, waarbij ze hetzelfde gebaar maken als Bush en zijn vrouw op de afbeelding. Er bestaan echter diverse voorbeelden dat Bush het gebaar ook maakt tijdens diverse andere gelegenheden. De onder controle van de Nieuwe Wereld Orde staande Amerikaanse nieuwsmedia doen er alles aan dit uit de openbaarheid te houden en als er al vragen over komen worden ze afgedaan met de opmerking dat het om het Texas Longhorn symbool gaat. Maar het gebaar heeft ook een heel andere betekenis en bestond al lang voor de oprichting van de Universiteit van Texas. Het wordt ook wel “Il Cornuto” genoemd, en is een van de meest duivelse signalen van de hekserij.

De verwarring is groot; gaf Bush het signaal om Satan nog eens extra te bedanken voor zijn herverkiezing, of was het inderdaad het Longhorn symbool? De staat Texas is opgericht door vrijmetselaars en is sindsdien praktisch altijd door vrijmetselaars gerund. Zoals bekend is George W. Bush lid van de “Skull&Bones Orde”, de meest occulte tak van de vrijmetselarij, de club die Lucifer als hun god aanbidden. Het signaal heeft namen als, the horn, horned devil, devil salute en de gehoornde duivel groet. Op internet zijn diverse afbeeldingen te zien van bekende mensen die ook dit handgebaar maken. Onder hen zijn TV-evangelisten, prins William, Paul Mc Cartney, koning Abdulla van Jordanië, de voormalige aartsterrorist Yasser Arafat, Bill Clinton en diverse rockgroepen zoals de Rockband Metallic, toch niet toevallig ook allemaal fans van de Texas Longhorns?

Het is een zeer populair gebaar bij mensen die hun ziel aan de duivel hebben verkocht. Ook vele Rockgroepen maken dit gebaar tijdens hun optredens. Duizenden fans nemen het gebaar van hun idolen over en eren daarmee satan, waarschijnlijk zonder te beseffen waar ze mee bezig zijn. Op een cover van de rockband Dio staat een satankarakter dat hetzelfde handgebaar maakt. Satan is met een groot leger van demonen naar de aarde gekomen en heeft daar veel bereidwillige helpers gevonden in de muziek, in de vrijmetselarij en in bewegingen als de New Age, etc. In Amerika bestaat een vereniging van tovenaars en samenzweerders die zich "Wicca" noemt. Deze vereniging bezit een aantal muziekuitgeverijen die CD’s op de markt brengen die ten doel hebben om aan de morele vernietiging en innerlijke ontreddering van de jeugd bij te dragen. De CD’s nodigen mensen uit om de duivel te huldigen en toe te treden tot het satanisme.Er zijn artiesten die verklaren dat, zodra ze het podium op gaan, er een geest meegaat die de leiding in muziek en teksten overneemt. Die teksten gaan tot het oproepen tot moord, het afslachten van mensen, met name christenen, criminaliteit en opstand tegen alle gezag en alle regels. De Australische popgroep Deicide heeft een CD uitgebracht die aanspoort tot haat en geweld en tot het doden van christenen. Er zijn liedjes op te vinden als "Als Satan straks de wereld regeert". De leider van de popgroep verklaarde in een interview dat hij dagelijks tot satan bidt en God vervloekt. Het komt rechtstreeks uit de diepste satanische duisternis. Satanisten en duivelaanbidders verklaren openlijk dat zij de geestelijke krachten leveren aan dit soort rockmuzikanten. Popzanger en satanist Marilyn Manson roept onder luid gejuich van tienduizenden aanwezigen: “Het is mijn taak het christendom te vernietigen, zodat we niet langer onder de tirannie van dat christelijke fascisme hoeven te leven. Het einde van het christendom is in zicht”. En duizenden juichten alsof de grootste overwinning was behaald. De Amerikaanse drugsgoeroe Timothy Leary verklaart brutaalweg: “Ik moet de jeugd klaarmaken voor de antichrist”. Ze roepen op om het evangelie van satan uit te dragen, hem te eren en te volgen De praktijk heeft uitgewezen dat wanneer jongeren een bepaalde tijd aan dit soort muziek worden blootgesteld, er een vorm van razernij, hysterie en woede bij ze ontstaat. Voordat deze muziek op de markt verschijnt, wordt de plaat eerst d.m.v. een soort ritueel, aan de duivel gewijd.

BBC news meldde op 4 april 2002 dat Ozzy Osbourne door George W.Bush was uitgenodigd op het Witte Huis. Osbourne is een van de meest vooraanstaande satanische rockers die de wereld ooit heeft gezien. Hij heeft nummers op de markt gebracht als “Party with the Animals”, “Sabbath Bloody Sabbath”, “Face in Hell”, “Black Skies en Bloodbath in Paradise”. George W.Bush is een fan van deze satanische rotzooi. Osbourne was door hem uitgenodigd op een bal op zaterdag 4 mei 2002, waar Bush hem complimenteerde voor zijn repertoire. “Ozzy, Mom loves your stuff to” sprak Bush. Moeder en zoon houden beide van Ozzy Osbourne’s muziek. Een maand later nodigde Bush Greta van Susteren uit van Fox News Channel op het Witte Huis en ook deze keer was Osbourne weer van de partij, met zijn vrouw Sharon. Bush complimenteerde hem opnieuw met zijn succesvolle Rock, songs. Een merkwaardige actie van een president die in de wereld bekend staat als een christen maar die fan is van de meest satanische liedjes die ooit gehoord zijn. Lucifer (Satan) is geen product van de menselijke fantasie, geen mythe, maar reële werkelijkheid. Hij wordt verteerd door een gloeiende haat tegen Jezus Christus en Zijn volgelingen.

Lucas 12:32 Wees niet bevreesd, gij klein kuddeke! Want het heeft uw vader behaagd u het Koninkrijk te geven.

Bronnen: http://seattlepi.newsource.com, ZionsCry News, 22 januari 2005. Videofilm: They sold their souls for rock ‘n’roll, Joe Schimmel.


Toegevoegd: 9 oktober 2004
Uit de nieuwsbrief van: FranklinTerHorst.nlPrint deze pagina
Terug