Catharine Ashton doet het weer!

Catharine Ashton, wiens enige intentie lijkt te zijn, IsraŽl te demoniseren. Catharine Ashton, u weet wel, de buitenlandcoŲrdinator van de Europese Unie, is van mening dat de grootste problemen in het Midden-Oosten door IsraŽl worden veroorzaakt. Het is volgens haar niet Iran dat met de regelmaat van de klok dreigt IsraŽl van de wereldkaart te verwijderen. Ook de schendingen van de mensenrechten in dit land, waaronder het publiekelijk ophangen van veroordeelden, is niet iets waar Ashton haar energie in wil stoppen. Wat eveneens haar meest urgente aandacht niet heeft is de burgeroorlog in SyriŽ waar het dodental inmiddels tot boven de 10.000 is gestegen. Nee, mevrouw heeft maar ťťn urgent probleem en dat is IsraŽls bouwactiviteiten in de Joodse dorpen in Samaria en Judea! Dit wordt door haar uitgelegd als ďillegale expansieĒ en een belemmering van Europaís top prioriteit: Ďde vestiging van een Palestijnse staat in de aloude Bijbelse gebieden, met het oostelijk deel van Jeruzalem als hoofdstad van een Palestijnse staat.í

Mevrouw eist een hoofdrol op in het conflict tussen IsraŽl en het PA/PLO bewind in Ram-allah maar laat met haar ongebreidelde ziekelijke vijandigheid jegens IsraŽl duidelijk zien aan wiens kant zij staat. De Joodse wortels worden door haar geloochend en IsraŽls geschiedenis en landaanspraken genegeerd.

Nadat op maandag 19 maart 2012 de 23 jarige moslimterrorist Mohammed Merah een bloedbad aanrichtte op de Joodse Ozar Hatorahschool in de Zuid-Franse stad Toulouse, vergeleek Ashton deze beestachtige moordpartij met wat de Palestijnse kinderen in Gaza allemaal door IsraŽls toedoen te verduren krijgen.Onder de slachtoffers in Toulouse waren een 30-jarige docent en zijn twee zoons van drie en zes. Het vierde slachtoffer was een meisje van acht jaar oud. De moordenaar greep de 8 jarige Miriam bij haar paardenstaart en schoot haar van dichtbij drie keer door haar hoofd. Een zeventienjarig meisje, de dochter van het schoolhoofd, raakte bij de moordpartij ernstig gewond maar overleed later in het ziekenhuis.  Mohammed Merah werd uiteindelijk gedood, na een vuurgevecht met de politie tijdens een inval in zijn huis.

Ashtons reactie leidde tot grote woede in IsraŽl maar mevrouw weigerde haar verklaring in te trekken. Alles wat deze vrouw doet ademt de sfeer uit van sympathie voor het PA/PLO bewind. Haatprediking, inclusief het ontkennen van IsraŽls bestaansrecht en het verheerlijken van terreur, mag allemaal van Brussel en word geaccepteerd als een zaak van Palestijns verzet. Volgens Brussel zouden haar woorden sterk uit hun verband zijn gerukt, maar een video bewijst dat Ashton de vergelijking wel degelijk maakte. Catherine Ashtons schandalige vergelijking tussen Toulouse en Gaza -en haar weigering deze verklaring in te trekken- laat zien waar Brussel voor staat.

De ongekozen leiders in Brussel hebben er een gewoonte van gemaakt de oren en ogen te sluiten voor de honderden voorbeelden waarin IsraŽl door het PA/PLO bewind als de kwade genius wordt voorgespiegeld, terwijl ze zelf het geweld en de terreur omarmen. Vervolgens wordt IsraŽl Ďhet grote obstakel voor de vrede genoemdí. Ze doen er alles aan de daden en motieven van de moslimdespoten in Ram-allah te verklaren en goed te praten. Sinds het land-voor-vrede-proces is dit de gangbare politieke koers van Brussel en het Westen. Terwijl door de eeuwen heen het Joodse volk de schuld kreeg van alle ellende in de wereld moet vandaag de staat IsraŽl het ontgelden. Juist van Europa zou men mogen verwachten dat het maatregelen neemt tegen het demoniseren van IsraŽl, gezien de bedroevende geschiedenis die het jegens het Joodse volk achter de rug heeft. Maar de leiders in Brussel doen volop mee aan het schofferen van de Joodse staat.

Met haar activiteiten werkt Ashton doelbewust mee aan het continueren van haat en geweld door de Palestijnse gemeenschap tegen IsraŽl. Wat Ashton deed was geen ongeluk, maar pure, kwaadaardige opzet. De terreurbeweging Hamas prees haar uitspraak. Zij kennen Ashton als sympathisant van hun beweging. Kort na haar aanstelling bezocht zij Gaza en verwoorde haar bezoek als volgt: ĎAls je van IsraŽl in Gaza terecht komt, dan kom je van de 21e eeuw in een misvormd landschap terecht. Herbouw is onmogelijk omdat IsraŽl de grenzen blokkeert. Mensen hebben nauwelijks meer tot hun beschikking dan de ruÔnes om hen heen.í Wat zij zag was echter volledig in scŤne gezet door Hamas, daarbij geholpen door de lokale VN-medewerkers, in wier belang het is om een zo erg mogelijk beeld over de situatie in Gaza naar buiten te brengen. Dat zorgt namelijk voor de constante toestroom van buitenlandse giften, ťn het houdt hun banen in stand. Ashton is het voorbeeld van Europese leiders die hun salaris verdienen met het vervloeken van de Joodse staat.


Toegevoegd: 23 juni 2012
Uit de nieuwsbrief van: FranklinTerHorst.nl
blog comments powered by Disqus


Print deze pagina
Terug