Waar worden we op voorbereid?

Internationale politici waarschuwen voor aanstaande wereldcrisis

De afgelopen week zijn er vanuit verschillende landen door diverse politieke leiders een aantal vreemde, soms verontrustende waarschuwingen gegeven dat de wereld de komende maanden een grote crisis te wachten staat. Deze onheilspellende uitspraken kwamen uit Engeland, Frankrijk, AustraliŽ en de Verenigde Staten. In elk afzonderlijk geval was er sprake van een officieel pers- of nieuwsbericht, dat ging over een aanstaande enorme dreiging voor de hele wereld.

Joe Biden
Joe Biden, de democratische vice-presidentskandidaat, verklaarde afgelopen zondag publiekelijk dat er een 'internationale crisis' zal komen, waardoor Obama, als hij gekozen wordt, onmiddellijk getest zal worden. Biden vertelde de belangrijkste Democratische donors dat een 'gegenereerde crisis' zich binnen zes maanden zal ontwikkelen en Obama de hulp van maatschappelijke leiders nodig zal hebben om de bevolking te controleren en impopulaire maatregelen te nemen als Amerikanen zich zullen verzetten.Colin Powell & Madeline Albright
Biden's onheilspellende woorden werden later bevestigd door de politiek gevestigde namen Colin Powell en Madelina Albright. Beiden verklaarden dat er een enorme crisis aanstaande is en dat Biden simpelweg 'de feiten weergaf.' 'Er komt een crisis zo rond 21, 22 januari, waar we nu nog niets vanaf weten,' aldus Powell, te zien in onderstaande video op 2 minuten en 40 seconden.

Adviseur Gordon Brown
Lord West, adviseur van de Britse premier Brown, zei: 'Er is iets gaande dat er steeds ernstiger uit begint te zien. De dreiging is enorm. We hebben alles gedaan wat we moesten doen, maar de dreiging neemt nog steeds toe.' Net als Albright en Powell ging West niet in op de precieze details van de dreiging en onthulde hij ook niet zijn informatiebron waaruit hij concludeerde dat de situatie zeer ernstig is.

Kouchner
De Franse minister van Buitenlandse Zaken Kouchner waarschuwde de pers dat hij gelooft dat IsraŽl een aanval zal uitvoeren op Iran, voordat dit land de beschikking krijgt over kernwapens. IsraŽl heeft volgens sommige schattingen zo'n 300 tot 400 taktische nucleaire wapens, die elk moment kunnen worden ingezet. Deze week kwam de VS met de nieuwste informatie van de inlichtingendiensten, waaruit blijkt dat Iran al in februari 2009 een kernbom kan bouwen.

Premier AustraliŽ
De Australische premier Kevin Rudd zei dat de wereld een dreigende gebeurtenis te wachten staat waarbij de aanslagen van 11 september 2001 zullen verbleken. 'De verwoesting die aangericht wordt door een incident met een kernwapen zal 9/11 en bijna al het andere onbeduidend doen lijken,' waarschuwde Rudd. De voormalige Australische premier Gareth Evans vindt het zelfs 'een beetje een wonder' dat er nog niet ťťn van de 13.000 tot 16.000 bestaande nucleaire wapens tot ontploffing is gebracht door bijvoorbeeld terroristen.

Waar worden we op voorbereid?
Waarom waarschuwen zoveel bekende, hooggeplaatste politici van over de hele wereld binnen zo korte tijd voor een enorme crisis, een zeer ernstige dreiging, waarbij zelfs het woord 'kernwapen' niet wordt geschuwd? Bereiden ze de massa voor op ťťn of meerdere schokkende gebeurtenissen die al een tijdje 'in de maak' zijn? Wordt het publiek misschien voorbereid op het ontstaan van een nieuwe Wereldoorlog? In de aanloop naar de aanslagen op 9/11 noemde William Kristol's project 'New American Century' een 'catalyserende gebeurtenis, zoals een nieuw Pearl Harbor' als noodzaak om een 'transformatie' teweeg te brengen in de VS en in haar buitenlandse politiek en militaire uitgaves. Velen geloven dat er opnieuw een 'false flag' aanslag zal plaatsvinden op een Westerse stad, mogelijk met een kernwapen. Dit zal ongetwijfeld zo'n chaos en paniek teweeg brengen, dat de lang verwachte 'transformatie' naar een fascistische ťťn-wereldregering daardoor wel eens zeer dichtbij zou kunnen komen.

Bron: xandernieuws.punt.nl
Toegevoegd: 26 oktober 2008Print deze pagina
Terug