Egyptische moslimextremisten willen Jeruzalem als hoofdstad Arabische natie

Het Ďvredelievendeí logo van de Moslim Broederschap Mohammad Morsi de kandidaat van de Moslim Broederschap is op zondag 24 juni 2012 officieel uitgeroepen tot winnaar van de verkiezingen in Egypte. Deze extremistische moslimfanaten hebben zich ten doel gesteld de stad Jeruzalem tot hoofdstad van de Verenigde Staten van de Arabische natie te maken. Diverse leiders van deze Broederschap roepen herhaaldelijk op om met miljoenen op te marcheren om Jeruzalem te bevrijden van wat men de ďZionistische bezettersĒ noemt. Ze willen het op 26 maart 1979 gesloten vredesverdrag met IsraŽl nietig verklaren en Egypte terug brengen tot een staat van oorlog met de Joodse staat om het vervolgens van de wereldkaart te verwijderen. In mei 2012 schreef de leider van de Broederschap Mohammed Badie, dat de stichting van de staat IsraŽl ,,de grootste catastrofe is die de wereld ooit is overkomenĒ.

Deze religieuze extremisten zien zich kans hun volgelingen tot nietsontziende barbaren te maken. Hun voorkeur gaat uit naar dood en verderf, hel en verdoemenis m.b.t. het Joodse volk. Daarnaast zijn ze niet geÔnteresseerd in echte democratie en dragen niets bij aan de menselijke vooruitgang. Wat Egypte tegemoet gaat lijkt op een horrorfilm.

En dan te bedenken dat deze figuren de openlijke steun en volledige sympathie genieten van de grote baas in Washington, Barack Hoessein Obama. Zelfs de leiders van de FBI, CIA en hooggeplaatste militaire leiders kletsen politiek correct om de grote baas op dit punt niet te irriteren. Hij heeft heel bewust de kant van de islamfascisten gekozen en laat zich zelfs adviseren door leden van de Moslim Broederschap betreffende zijn Midden-Oosten politiek. Hij stond volledig achter de omverwerping van het bewind van Hosni Moebarak. Maar sinds de val van Moebarak is de economische situatie voor de Egyptische bevolking ronduit desastreus, de christenen worden geconfronteerd met verkrachtingen en moordpartijen en de roep om IsraŽl aan te vallen wordt met de dag luider. (© www.eindtijd.nl)

Om de haat tegen IsraŽl verder aan te wakkeren, wordt de Joodse staat ervan beschuldigd, aids in Egypte te verspreiden. Deze idiote beschuldiging was eerder ook al eens is actueel, maar is opnieuw uit de kast gehaald door de Egyptische geestelijke Wagdi Ghoneim. Hij beschuldigde IsraŽl op 11 maart 2012 van het verspreiden van drugs en aids in Egypte: ďOnze vijanden willen onze jeugd bederven met onzin, zodat ze veranderen in stompzinnige dwazen. Zij hebben dat beschreven in een boek getiteld ĎDe Protocollen van de geleerde Wijzen van Zioní. Wij noemen het ĎDe Protocollen van de onwetende Wijzen van Zioní. De [IsraŽli's] mogen zonder visum naar Egypte reizen. Ze brengen drugs mee. Ze brengen heroÔne mee. De meisjes die naar SinaÔ gaan Ė naar Sharm Al-Sheik en soortgelijke plaatsen Ė brengen Aids over aan onze jeugd. Deze meisjes dragen korte broeken, en ze kleden zich uit, en ze hebben ontucht met een Egyptische jongen, met een boodschap voor hem: ďwelkom bij de Aids-clubĒ. In een liedje met de cynische titel ĎI love Israelí zingt Amr el-Masry: íDat IsraŽl van de kaart geveegd moet wordení. En zo zijn er vele voorbeelden van IsraŽl haat.

Door de hele geschiedenis heen, tot op de dag van vandaag, heeft Egypte zich resoluut verzet tegen het doel van God met het Joodse volk en heeft Egypte steeds weer geprobeerd hen te vernietigen. Op enig moment in de toekomst zal Egypte met een bijzonder heftig Gods oordeel te maken krijgen vanwege de haat tegen het kleine Sieraadland IsraŽl. God waakt over IsraŽl zoals Hij eeuwenlang over Zijn kinderen heeft gewaakt.


Toegevoegd: 1 juli 2012
Uit de nieuwsbrief van: FranklinTerHorst.nl
blog comments powered by Disqus


Print deze pagina
Terug