Het Grommende Beest in Brussel - diplomatieke aardbeving

PM Netanyahu en Minister van Economische zaken Bennett in de Knesset De EU heeft een ďbevel doen uitgaanĒ (zoals een voorganger, keizer Augustus) dat het de 28 lidstaten verboden is mee te werken aan het overmaken van gelden, het geven van studiebeurzen of toelagen voor onderzoek aan corporaties (organisaties, publieke lichamen) in Judea en Samaria, in Oost Jeruzalem en zelfs op de GolanĒ meldde het IsraŽlische dagblad Ha'Aretz de 16e juli 2013.

Deze nieuwe richtlijn is afgekondigd door de Europese Commissie, de uitvoerende arm van de EU, die niet alleen de richtlijnen voor onderlinge samenwerking tussen de lidstaten vaststelt, maar ook de samenwerking met de IsraŽlische regering en private organisaties.

De regeling gaat de 18e juli 2013 in en wordt geldt voor de jaren 2014-2020.

IsraŽl en ook Europese regeringen ervaren deze snelle besluitvorming van het linkse, anti-IsraŽl volk in Brussel als een overval. Een top-ambtenaar van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Jeruzalem verklaarde dat de beslissing van de EU als dramatisch en een ďechte aardbevingĒ.

De onderminister van Buitenlandse Zaken van IsraŽl, Zev Elkin zei dat het besluit van de EU zeer zorgwekkend is en het voor IsraŽl buitengewoon moeilijk maakt contacten met de EU over samenwerking en het sluiten van overeenkomsten te onderhouden. Dit des temeer omdat van de lidstaten wordt geŽist in elke overeenkomst met IsraŽl een paragraaf moet worden opgenomen, waarin verklaard wordt dat de ďnederzettingenĒ geen deel uitmaken van IsraŽl en dus niet bij de overeenkomst zijn ingesloten. Er zijn eerder dergelijke instructie door het Beest in Brussel naar de lisstaten gegromd, maar ditmaal schijnt het een officieel en bindend verbod te zijn.

Commentaar
  1. Het linkse Beest in Brussel wil het al lang als mislukte streven naar een Palestijnse staat in Judea en Samaria op deze manier weer een nieuwe impuls geven. Zelfs Mahmoud Abbas gaat voor niets minder dan voor heel IsraŽl.
  2. Mijn eerste schrikreactie was: ďHERE, God van IsraŽl, redt IsraŽl en ons van het Beest in BrusselĒ. Wat zou het goed zijn als er in ons land een referendum kwam over de EU en de euro!
  3. Juristen in de Tweede Kamer en vrienden van IsraŽl zoals de heren Voordewind, v/d Staay en anderen moeten snel uitzoeken of de EU zomaar hun macht over ons buitenlands beleid kunnen uitoefenen. Wat zou het goed zijn als Nederland en nog een paar staten vooral in verband met het anti-IsraŽl beleid, eens gewoon ďNEEĒ tegen Brussel zouden zeggen.
  4. De wil van de gewone Palestijnen in bijvoorbeeld gebied C interesseert Brussel niets. Vele duizenden van hen verdienen een eerlijke en goede boterham aan de nederzettingen. Als de EU IsraŽl maar schade kan toebrengen. Dat is het uiteindelijke doel.
  5. De Bijbel zegt iets interessants over de anti-zionisten in Brussel (ťn bij ons ťn in de kerken): ďBeschaamd zullen worden en terugdeinzen allen die Sion haten; zij zullen worden als gras op de daken, dat verdort voordat men het uittrekt, waarmee de maaier zijn hand niet vultĒ (Psalm 129:5-7). Dus visieloze dorheid, geen oogst, dus voortgaande recessie, ten slotte wordt de EU ĎuitgeruktĒ. IsraŽl is en blijft de toetssteen voor Gods zegen en vloek.
  6. Deze richtlijn komt echt van het Beest. Immers het gaat in tegen de plannen en besluiten van de Almachtige, de heilige God van IsraŽl. Laat de EU eens opletten wat er nu gebeurt met de vijanden rondom IsraŽl. Zij wekten de Toorn van God op door hun houding, hun moordaanslagen en haat tegen IsraŽl. Zie wat daar gebeurt. En let op wat er met ons gaat gebeuren als het Beest in Brussel geen halt wordt toegeroepen.


Bron: janvanbarneveld.nl
Toegevoegd: 18 juli 2013
blog comments powered by Disqus


Print deze pagina
Terug