Henk Binnendijk over 'het meesterwerk van God' (video)

Onlangs is het nieuwe boek van Henk Binnendijk verschenen: "Het meesterwerk van God". In dit boek neemt Henk ons mee op reis door het (ingewikkelde) Bijbelboek Openbaring en de eindtijd.
In 'Het meesterwerk van God' schrijft Henk Binnendijk over het laatste Bijbelboek: Openbaring. Al schrijvend brengt hij vele onderwerpen samen: leven, Bijbel, geloof, prediking en geschiedenis. Al deze thema's komen uit bij het hart van het evangelie. Waar loopt alles op uit en waar gaat het leven om? Henk Binnendijk onthult een schitterend vergezicht: het onovertroffen meesterwerk waar God aan werkt en waar de mens alleen nog maar van kan dromen. Want: 'als God de schepper is van een grenzeloos groot heelal met volgens de laatste schattingen 70 triljoen sterren [...] en Hij een plan heeft waar Hij al bijna zes millennia aan werkt, dan moet dat een grenzeloos groot plan zijn, een Meesterwerk!'
Als voorproefje op het boek, beantwoordt Henk een aantal vragen die zijn ingezonden via e-mail en social media door de lezers van Visie en EO.nl/geloven.

Bevinden we ons in de eindtijd?


Waarom duurt het zo lang voordat Jezus terugkomt?Het boek en ebook kan je hier bestellen.


Toegevoegd: 10 september 2017blog comments powered by Disqus


Print deze pagina
Terug