'Binnen 2 weken kernaanval op Iran'
Dreiging van gelijktijdige oorlog tussen IsraŽl en SyriŽ

Op de huidige NAVO-top in RoemeniŽ hebben volgens onbevestigde bronnen officials van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken zeer verontrust gereageerd op een aan premier Putin vertoonde 'presentatie' van het Amerikaanse plan om binnen nu en twee weken een kernaanval op de Iraanse 'atoominstallaties' uit te voeren.

De Russische analysten zouden vooral geschokt zijn over het Amerikaanse dreigement aan de Russen om zich afzijdig te houden van het conflict, omdat anders de centrale banken van de VS en de EU doelbewust het Westerse bankensysteem in elkaar laten storten, (de FED heeft de dollar opgegeven), waardoor Rusland zo'n 800 miljard aan financiŽle reserves zal verliezen.

Om premier Putin over te halen zich niet met de komende oorlog te bemoeien zal de NAVO voorlopig afzien van het lidmaatschap van GeorgiŽ en OekraÔne. Ook zou de VS bereid zijn het geplande raketafweersysteem in Polen en TsjechiŽ te schrappen.

Deze vorm van Amerikaanse 'diplomatie' vertoont sterke gelijkenissen met het 'aanbod' van de VS aan de Taliban die destijds over Afghanistan heersten: 'Of jullie accepteren ons gouden aanbod, of we begraven jullie onder een bommentapijt.'

Eerdere berichten lijken sterk te wijzen op de realiteit van deze mogelijk zeer nabije kernaanval op Iran. Nadat de Amerikaanse vice-president en hardliner Dick Cheney vorige week Saudi-ArabiŽ had bezocht, verklaarde de autocratische Saudi Shura Raad, het hoogste machtsorgaan in het Islamitische koninkrijk, dat er 'nationale plannen worden opgesteld om voorbereid te zijn op een plotselinge nucleaire en radio-actieve dreiging, waarmee de waarschuwingen van experts omtrent mogelijke aanvallen op de kernreactoren in Bushehr in Iran serieus worden genomen.'

Toeval? Het is niet duidelijk wat Dick Cheney de Saudi's te vertellen had, maar deze verklaring, pal na zijn vertrek, lijkt een duidelijke indicatie dat, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, een Amerikaanse aanval op Iran zeer waarschijnlijk en dichtbij is.

De Washington Post meldde reeds dat zo'n 'omgekeerde Pearl-Harbour' aanval totaal onverwachts zal komen. Amerikaanse bommenwerpers zullen zonder enige waarschuwing vooraf een massaal bombardement uitvoeren op Iraanse doelen. De voorbereidingen zijn volgens de toonaangevende krant geheel afgerond, waardoor president Bush met ťťn woord, 'Go', de aanval in gang kan zetten. Bommenwerpers stijgen op en 12 uur later zouden er volgens berekeningen ťťn miljoen IraniŽrs dood kunnen zijn.

Dit aantal is niet uit de lucht gegrepen, maar is afkomstig uit een door het Pentagon gesponsorde studie van de Nationale Wetenschaps Academie (NAS). Volgens deze studie zouden er in zo'n aanval taktische nucleaire wapens worden gebruikt om de Iraanse ondergrondse installaties, waar kernbommen zouden worden ontwikkeld, uit te schakelen.

Een nadere wetenschappelijke simulatie toonde aan dat binnen twee weken drie miljoen IraniŽrs gedood zouden worden door radio-actieve straling, en maar liefst 35 miljoen mensen in Afganistan, Pakistan en India aan een levensgevaarlijke dosis kankerverwekkende straling worden blootgesteld.

In de vorige maand gepubliceerde 'Nationale Veiligheids Strategie van de VS' heeft George Bush het gebruik van kernwapens centraal gesteld en het principe van mogelijke voorzorgsaanvallen met kernwapens herbevestigd. De inzet van nucleaire wapens door het Amerikaanse leger is hiermee niet langer een 'laatst mogelijke optie', maar vormt 'een cruciale factor in onze offensieve aanvalssystemen en een sleutelrol in Amerika's afschrikkingsbeleid.'

Ook IsraŽl bereidt zich voor op een grote nieuwe oorlog. De minister van Defensie Ehud Barak heeft de grootste nationale rampoefening in de geschiedenis van IsraŽl aangekondigd, welke zal plaatsvinden over ongeveer... twee weken.

Volgens de Russische militaire analysten zal IsraŽl, gelijktijdig met de Amerikaanse kernaanval op Iran, SyriŽ aanvallen, alsmede ook de tienduizenden Hezbollah-strijders in zuid Libanon die 40.000 raketten op IsraŽl hebben gericht. SyriŽ bewapent zich al maanden tot de tanden en is de laatste weken druk bezig haar troepen te verplaatsen naar strategische posities door het hele land.

Terwijl de Amerikaanse economie zich in ijltempo richting de afgrond van een nieuwe 'Grote Depressie' spoedt en inmiddels bijna 28 miljoen Amerikanen afhankelijk zijn van voedselbonnen, geeft de VS maar liefst 1,6 triljoen dollar aan nieuwe wapens uit. Tevens bereidt het land zich voor op de interne staat van beleg door onder andere het bouwen van enorme concentratiekampen.

Met de groeiende, ongekend hevige voedselcrisis in de wereld op de achtergrond is het duidelijk dat de VS een laatste, bijna wanhopige poging doet om de wereldmacht naar zich toe te trekken. Daarbij dreigen steeds grovere middelen, zoals kernwapens, te worden ingezet. Na Irak en Afghanistan lijkt Iran, dat financieel reeds uitgeknepen wordt door Amerikaanse maatregelen, het volgende doelwit.

De voorspellingen van valse profeet en mogelijke NWO-agent Ronald Weinland komen hiermee in een buitengewoon eng daglicht te staan. Weinland heeft namelijk enkele jaren geleden voorspeld dat de in de bijbel voorzegde 'grote verdrukking' zal beginnen in april 2008, met onder andere kernaanvallen op Amerikaanse steden ( mogelijk uitgevoerd door Rusland en China). Hij heeft zelfs een precieze datum genoemd: 17 april. En dat is over precies... twee weken.

Bronnen: empireburlesquenow.blogspot.com, www.whatdoesitmean.com, weeswaakzaam.punt.nl, idem.
Toegevoegd: 6 april 2008



Print deze pagina
Terug