Valse beschuldigingen

Tijdens de laatste Ramadan zond de Jordaanse TV Al-Mamnou een 29-delige Syrische tv-productie uit waarin de Joden ervan worden beschuldigd de hele wereld onder hun gezag te willen brengen. Om het geheel kracht bij te zetten komt men met zogenaamd authentiek historisch bewijsmateriaal. Zo zouden de Joden achter de Russische revolutie en de beide wereldoorlogen zitten, betrokken zijn geweest bij de fabricatie van atoombommen en de vernietiging van Nagasaki en Hiroshima. De Joden worden in de serie afgebeeld als duivelse en bloeddorstige wezens, slechts geÔnteresseerd in macht en wereldoverheersing. Deze serie is voor het eerst uitgezonden tijdens de Ramadan in 2003 in SyriŽ en op de TV-zender Al-Manar van de Libanese terreurbeweging Hezbollah. In 2004 was Iran aan de beurt en tijdens de afgelopen Ramadan mochten de JordaniŽrs genieten van deze walgelijke serie waarin op bevel van een Rabbi een christelijk kind wordt gedood om zijn bloed te gebruiken bij de bereiding van matzes. Alles wordt als feiten gepresenteerd. De Joodse bloeddorst is volgens de producenten van de serie deels gebaseerd op de Joodse religieuze wet, die het racisme verhief tot een heilig geloof en de centrale component van het dagelijkse, morele en politieke gedrag van de Joden.

De valse beschuldiging dat Joden kinderen slachten voor het bereiden van matzes leidde al eens tot hevige pogroms tegen de Joodse inwoners van Damascus. De serie is bedoeld om de moslims er nog eens extra op te wijzen op wat voor manieren de Joden de Arabieren en anderen schade toe brengen, en wat hun motieven zijn om anderen te doden. Het zijn niets anders dan smerige anti-Joodse themaís, voortgekomen uit zieke geesten. De bevolking in de Arabische landen worden al vele jaren met deze satanische leugens geconfronteerd.

In een recent gehouden opinieonderzoek bleek maar liefst 100 procent van de ondervraagden in JordaniŽ, er anti-joodse gevoelens op na te houden en 65 procent bleek voorstander van zelfmoordaanslagen. De geestdrift en de vreugde is groot wanneer ĎPalestijnseí zelfmoordenaars erin slagen onschuldige IsraŽlische burgers te vermoorden. Zelfs na de bloedigste aanslagen waarin babyís in de armen van hun ouders worden vermoord, kunnen ze het niet laten om van hun blijdschap te getuigen. Jasser Arafat, grondlegger van het moderne terrorisme, vliegtuigkaper en massamoordenaar is altijd hun grote held geweest. Vandaag is hij het grote voorbeeld van de moslimbendes die de wereld terroriseren met zelfmoordaanslagen. Bendes die bij hun aanslagen ook hun moslimbroeders niet ontzien, zoals bij de aanslagen op een drietal hotels in Amman (*) in JordaniŽ op 9 november 2005. De balans, 57 doden en 115 gewonden, waaronder een tweetal hoge ĎPalestijnseí diplomaten. Ook de in SyriŽ geboren regisseur en producent Moustapha Akkad is daarbij om het leven gekomen. Akkad was vooral bekend als de producent van de volledige Halloween horrorreeks.

Abu Musab al-Zarqawi wiens echte naam is:  Ahmed Fadheel al-Khalayleh In het Radisson Hotel waar een bruiloft met zeker 250 gasten gevierd werd, kwamen 20 ĎPalestijnseí bruiloftsgasten om het leven. Het blijkt voor de gehersenspoelde moslimnaties maar moeilijk te verteren dat hun eigen moslimbroeders deze weerzinwekkende moorden hebben gepleegd, dus geven ze IsraŽl de schuld ondanks het feit dat al-Qaedaís top-man Abu Musab al-Zarqawi, (op afbeelding) de aanslagen heeft opgeŽist.. ďMoslims doden geen moslimsĒ, zo wordt er gezegd. ďEn in Irak dan?Ē Daar blazen moslimterroristen dagelijks geloofsgenoten, vrouwen en kinderen op, maar dat vindt men kennelijk okť omdat de aanslagen gericht zijn, tegen wat men de loopjongens van de Amerikanen en de Joden noemt. De beschuldiging dat IsraŽl achter de aanslagen in Amman heeft gezeten, scoort hoog op de leugenlijst van de moslimwereld.

Velen in de moslimwereld zien de oude vijand IsraŽl als het brein achter de aanslagen. Tijdens het vrijdaggebed in de Maktoum moskee in Amman, zei de imam dat de aanslagen het werk zijn geweest van IsraŽlische agenten. Na de dienst herhaalden de moskeebezoekers op straat de uitspraken van de imam. Dit soort leugens worden steeds opnieuw gehoord als er ergens een terreuraanslag is geweest. Als men de moslim nazi-propagandamachines wil geloven, zaten de Joden achter de aanslagen op de Twin Towers en op het Hilton Hotel in Taba, vorig jaar waarbij Ďvoor het merendeel IsraŽliís om het leven zijn gekomení. Deze aanslag moet het werk geweest zijn van de Mossad, want zo zei Gen. Fouad Allam, voormalig directeur van de Egyptische veiligheidsdienst: ĒNiemand is in staat een dergelijke aanslag zo tot in de perfectie door te voerenĒ. Ook wordt IsraŽl ervan beschuldigd de recente aanslagen in Sharm el Sheik in Egypte te hebben gepleegd en zou het eveneens achter het sektarisch geweld zitten tussen Koptische christenen en moslims in AlexandriŽ in Egypte. De lijst van valse beschuldigingen is schier oneindig. Volgens het Syrische bewind zit IsraŽl ook achter de moordaanslag op de voormalige Libanese premier Rafik Hariri dit voorjaar, terwijl er diverse aanwijzingen zijn dat deze aanslag in opdracht van de heren in Damascus zelf is uitgevoerd. Een woordvoerder van het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken Hamid Reza Asefi, beweert dat het ĎZionistisch regiemí achter de aanslagen in Amman zit. Ook deze beschuldiging komt ondanks de bekentenis van een vrouw die na de aanslagen is opgepakt en haar rol bij de aanslagen voor de televisie heeft uitgelegd. Haar zelfmoordgordel weigerde op het moment suprŤme. In een verklaring van al-Qaeda op het internet zegt de groep waartoe zij behoorde dat zij voor JordaniŽ hebben gekozen omdat dit land steun verleent aan ďhet kruisvaders leger in IrakĒ. Volgens Zarqawi waren de hotels in Amman bolwerken van Amerikaanse en IsraŽlische spionnen.

Solana: Hier een paar jaar geleden te gast bij zijn vriend in het terreurhol in Ramallah. BuitenlandcoŲrdinator van EuroBabel, Javier Solana noemde de aanslagen Ďniet te rechtvaardigení. Solana gaf een verklaring uit waarin hij terrorisme Ďeen aanval op de waarden die wij allen delení noemt. De honderden zelfmoordaanslagen door ĎPalestijnseí moslimterroristen op onschuldige IsraŽlische burgers, zijn voor deze figuur nooit een reden geweest, een veroordeling uit te spreken, noch enige vorm van medeleven met de slachtoffers te tonen. Hij laat met regelmaat zijn afkeer blijken van de Joodse staat. Solana houdt er een zeer bedenkelijke reputatie op na als het om IsraŽl gaat. Hij trekt regelmatig in scherpe bewoordingen tegen IsraŽl van leer als het land zich verdedigt tegen de moorddadige ĎPalestijnseímoslimbendes. Ooit beweerde hij dat Arafat nooit een obstakel in het Ďvredesprocesí is geweest, maar juist een belangrijk onderdeel vŠn het proces!

De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties deed na spoedoverleg een verklaring uitgaan waarin de aanslagen in Amman werden veroordeeld en Ďterrorisme in al zijn gedaantesí een van de ernstigste bedreigingen van de internationale vrede werd genoemd. Met uitzondering natuurlijk, van de aanslagen door ĎPalestijnseí zelfmoordenaars in IsraŽl, die nooit tot een veroordeling hebben geleid. Daar blijkt de door de moslimwereld gegijzelde Veiligheidsraad geen enkel probleem mee te hebben.

(*) Amman de hoofdstad van JordaniŽ is genoemd naar de zoon van Lot; Ben-Ammi, de vader van de Ammonieten (Gen: 19:38)


Toegevoegd: 26 november 2005
Uit de nieuwsbrief van: FranklinTerHorst.nl


Print deze pagina
Terug