De anti-IsraŽl lobby draait weer op volle toeren

De anti-IsraŽl lobby is weer druk bezig met het verspreiden van klakkeloos overgenomen propaganda van Hamas. Ondanks allerlei absurde claims dat IsraŽl bewust burgerdoelen zou bombarderen, heeft de Joodse staat juist een aantal strategische doelen niet gebombardeerd vanwege de kans op burgerdoden. Maar deze feiten weerhouden de jodenhaters er niet van leugens tegenover feiten te plaatsen. Zo meldde Israel Today dat Hamas zijn door Iran geleverde Gradraketten onder een ziekenhuis in Gaza heeft opgeslagen. In IsraŽl is een discussie ontstaan hoe ze deze raketten toch onschadelijk kunnen maken. Honderden zelfmoordenaars staan klaar, waaronder diverse vrouwen gekleed in een Burka voorzien van een zelfmoordgordel om IsraŽlische militairen op te blazen indien IsraŽl mocht besluiten Gaza met tanks binnen te trekken. In opdracht van Hamas hebben tot nu toe 193 zelfmoordenaars, mannen en vrouwen zichzelf opgeblazen. Ze sleurden 617 onschuldige IsraŽlische burgers, waaronder vele kinderen, met zich mee de dood in. ĎWij drinken bloed en zijn een volk dat houdt van de dood, en jullie houden van het levení, zo zei een van de leiders van Hamas onlangs.

Hamas heeft veel geleerd van Hezbollah in de oorlog van 2006. Hezbollah plaatste raketlanceerinstallaties in dicht bevolkte wijken en zelfs op daken van appartementsgebouwen om zo het aantal Libanese slachtoffers zo hoog mogelijk op te voeren voor hun eigen nazi-propagandadoeleinden. Zelfs zieke en invalide kinderen en lichamen van reeds eerder gedode kinderen die elders waren opgegraven, werden in een pand in de plaats Kana ondergebracht en als slachtoffers opgevoerd na een IsraŽlisch bombardement. Ook bestaan er talloze bewijzen dat Hezbollah vrouwen, kinderen en zelfs babyís als menselijk schild hebben gebruikt. Ze hebben de dood van deze mensen zeer succesvol gebruikt om de wereldopinie tegen IsraŽl op te hitsen. De geschiedenis lijkt zich vandaag in Hamastan te herhalen.

Dat de berichten wat er binnen Gaza allemaal gebeurt, gekleurd door de nieuwsmedia wordt weergegeven, is niet zo verwonderlijk. Men dient zich volledig te conformeren aan de eisen van Hamas om verslag te mogen doen. Piest men buiten de pot, dan is het wegwezen. Vooral Al Jazeera, maar ook CNN, BBC, Sky News en andere Ďnieuwsbrengersí staan zichzelf toe een propaganda-arm te zijn van Hamas. De berichtgeving over de gebeurtenissen in Gaza lijken bewust gericht het imago van de staat IsraŽl en het joodse volk te beschadigen. Alles is er op gericht IsraŽlís imago in de wereld verder te bezoedelen en de internationale opinie tegen IsraŽl op te zetten. De door Hamas georkestreerde reportages over burgerslachtoffers, waaronder vooral kinderen, en verwoeste gebouwen, worden eindeloos herhaald.

De reacties uit kringen van verschillende politieke partijen in Nederland, de zogenaamde vredes- en mensenrechtenactivisten en niet te vergeten de praatpop Dries van Agt, op de IsraŽlische acties in Gaza, waren op voorhand voorspelbaar. De media helpen hen daarbij de burgers te doen geloven dat alle schuld bij IsraŽl ligt. Wanneer je maar genoeg herhaalt dat de IsraŽlische aanvallen ďdisproportioneelĒ zijn en dat voedseltransporten door IsraŽl worden tegengehouden, dan nemen de jaknikkers dat vanzelf over ongeacht wanneer de feiten van een heel andere dimensie zijn. Ook op dinsdag 30 december heeft IsraŽl 100 vrachtwagens met voedsel en medicijnen bestemd voor Gaza doorgelaten. Dat de lanceerinrichtingen van Hamas zich temidden van burgers bevinden die daardoor in feite als schild worden gebruikt, dat doet men af als IsraŽlische propaganda. De t.v. beelden van zwaar gewonde Palestijnse burgers en dode kinderen worden door hen gebruikt om IsraŽl aan de schandpaal te nagelen terwijl IsraŽl er alles aan doet het aantal burgerslachtoffers aan de kant van de Palestijnen te minimaliseren. De schuld voor het conflict ligt geheel bij Hamas dat streeft naar vernietiging van IsraŽl en het vestigen van een moslim staat. Is het niet verbijsterend dat de anti-IsraŽl kliek, ook in Nederland, steun verleent aan een beweging die vrouwen discrimineert, die politieke tegenstanders ophangt, van daken van flatgebouwen gooit en ze door vuurpelotons met kogels laat doorzeven?


Toegevoegd: 1 januari 2009
Uit de nieuwsbrief van: FranklinTerHorst.nl


Print deze pagina
Terug