Ze richten hun blik nu al op IsraŽl

Leden van het 'vrije Syrische legerí Wat begon als een demonstratie tegen het bewind van dictator Bashar al-Assad in SyriŽ, is uitgegroeid tot een onvoorstelbare slachtpartij door zowel het Syrische leger als door allerlei moslimbendes. De wereld beschuldigt het bewind van Assad van alle ellende in het land maar dat is lang niet de hele waarheid. Dat wat door het westen en de media Ďhet vrije Syrische legerí wordt genoemd, bestaat niet alleen uit overgelopen militairen, maar voor een belangrijk deel uit het buitenland afkomstige moslimterroristen die zich mogen verheugen op steun van onder meer de westerse regeringsleiders, de oliedictators uit Qatar en Saoedi-ArabiŽ. De misdaden die de strijdende partijen onder de Syrische bevolking aanrichten is huiveringwekkend. Wie telt de doden nog? Zijn het er 30.000 zoals door de media wordt gemeld, of zijn het er al tienduizenden meer zoals andere bronnen melden. Mensen worden op een rij gezet en de mitrailleur erover, mensen worden van daken en bruggen gesmeten. Doodgebloede lichamen van kinderen worden op film gezet en aan de horden journalisten aangeboden. Moslims tegen moslims. Moslims tegen christenen.

Onder luid geschreeuw, hoe groot die god van hen wel is, sleuren nietsontziende barbaren vrouwen en meisjes, met hun handen op de rug gebonden, naakt uit hun huizen en jagen hen de straat op om daar vervolgens massaal verkracht en daarna vermoord te worden.

In de stad Homs bijvoorbeeld hebben de Ďvrijheidstrijdersí tal van kerken geplunderd en 80.000 christenen uit deze stad verdreven. De christelijke gemeenschap in SyriŽ vreest dat na het eventuele verdwijnen van Assad er net als in Egypte en andere Arabische landen een zware vervolging door islamisten zal losbarsten. SyriŽ is het enige Arabische land in het Midden Oosten waar christenen lange tijd in relatieve rust hebben kunnen leven omdat de Alawitische overheid hen beschermde tegen islamitisch geweld. Toen de Libanese Maronitische patriarch Bechara Rai tijdens een bezoek aan Frankrijk waarschuwde voor de gevolgen van de eventuele val van Assad voor de christenen, was het Franse ministerie van Buitenlandse Zaken het niet met hem eens. De Amerikaanse regering ging nog een stap verder en zegde alle geplande ontmoetingen tussen Rai en Amerikaanse regeringsfunctionarissen af, tijdens zijn bezoek aan de Verenigde Staten. Het westen heeft geen enkele aandacht voor het lot van deze christenen en kerkleiders verheffen hun stem al evenmin.

Westerse politici, zenders, kranten en nieuwssites schilderen de moordende moslimbendes af als vrijheidslievende democratische activisten die de eerzame slachtoffers zijn van een gruwelbewind. Een deel van dit boeventuig is afkomstig uit diverse landen. Ze hebben meegeholpen met het omverwerpen van het bewind van Gadhaffi en zijn vervolgens naar SyriŽ overgevlogen om daar hun moordend werk voort te zetten. Hier maken ze zich opnieuw schuldig aan verkrachtingen en gruwelijke moorden en dat mag allemaal van het westen.

In Al Midan, een buitenwijk in het zuiden Damascus, zegt de uit Afghanistan afkomstige terrorist wat er nŠ Assad zal gebeuren: "Wij zullen een respectvolle samenleving opbouwen geheel volgens Mohammeds opdracht.Ē "Wij zullen niet-moslims vriendelijk behandelen, maar er staat ons nog een grote strijd te wachten tegen de Joden. Deze bedreiging komt niet alleen van de buitenlandse terroristen, maar eveneens van de kant van figuren die volgens de westerse leiders Assad moeten opvolgen. Zo heeft Saoedi-ArabiŽ, met goedkeuring van het westen, haar oog laten vallen op Manaf Tlass als opvolger van Assad. Tlass had voorheen een hoge functie in het Syrische leger en stond bekend als goede vriend van de familie Assad. Hij keerde zich echter tegen zijn voormalige vrienden en werd met hulp van de Franse geheime dienst uit SyriŽ gesmokkeld. Tlass' vader, Mustafa, voormalig minister van defensie en vriend en steunpilaar van voormalig dictator Hafez al-Assad, is de auteur van "De Matzes van Zion" waarin de beruchte aanklacht tegen Joden van rituele moord in 1840 in Damascus als een historisch feit gepresenteerd. De valse beschuldiging leidde destijds tot hevige pogroms tegen de Joodse inwoners van Damascus.

Het boek is immens populair in de islamitische wereld en het verhaal is met regelmaat terug te zien in allerlei tv-uitzendingen. Het boek is een smerig antisemitisch werk waarin de Joden ervan worden beschuldigd voor hun ongezouten Pesachbroden het bloed te gebruiken van niet-joodse kinderen. Er bestaat zelfs een 29 delige tv-feuilleton waarin een christelijk kind op bevel van een rabbi wordt gedood om zijn bloed te gebruiken bij de bereiding van matzes.

Menigeen spreekt al over de tijd van na Assad, maar hij zit nog steeds op de troon en is in staat tot het maken van rare bokkensprongen wanneer de nood hem te hoog wordt. Zo kan hij besluiten met hulp van de in SyriŽ gelegerde Iraanse troepen en de terreurbewegingen Hamas en Hezbollah, een aanval op IsraŽl te lanceren. Er blijft van al deze bloedhonden een gruwelijke genocidale dreiging uitgaan voor IsraŽl.


Toegevoegd: 30 september 2012
Uit de nieuwsbrief van: FranklinTerHorst.nl
blog comments powered by Disqus


Print deze pagina
Terug