Opgehitste Arabische kinderen provoceren IsraŽlische soldaten

Klik hier voor de video waarin te zien is hoe Arabische kinderen IsraŽlische soldaten provoceren. Het Arabische meisje in kwestie is de elf jarige Aíhd Tamini uit het dorpje Nabi Saleh. Dat provoceren gebeurt zoals altijd in het bijzijn van buitenlandse activisten en fotografen die hopen op een gewelddadige reactie van de soldaten. Het meisje bespuugt de soldaten, schopt en scheld ze overal voor uit. ďIk sla je hoofd inĒ zegt ze terwijl haar moeder druk aan het filmen is en de fotograven plaatjes schieten. Het komt regelmatig voor dat figuren van de media en buitenlandse activisten, de kinderen betalen voor dit soort acties. IsraŽlische soldaten zijn erin geschoold om zich in zulke situaties niet te laten provoceren want ze weten dat wanneer ze een klap uitdelen, ze internationaal aan de schandpaal genageld zullen worden. Dergelijke provocaties zijn een regelmatig terugkerend fenomeen.

Wat op de video te zien is, is het resultaat van een jarenlange haatcampagne georkestreerd door het bewind in Ramallah. Begonnen onder aartsterrorist Jasser Arafat en na diens dood voortgezet door Abu Mazen (Mahmoud Abbas) en zijn bende. D.m.v. ophitsende programmaís op de televisie, leugenachtige artikelen in kranten en haateducatie op scholen, wordt de haat er in gepompt waardoor kinderen veranderen in gehersenspoelde fanatici. De televisie gaat zich te buiten aan grove geschiedvervalsing en Holocaust revisionisme en verzint gruwelijke bloedsprookjes om de haat tegen Joden en de staat IsraŽl verder aan te wakkeren.

In mei 2012 werd in een uitzending Arabische kinderen geleerd, dat Joden en Christenen minderwaardig zijn. Een Arabisch meisje werd gevraagd om een gedicht op te zeggen, dat de kinderen volgens de kleuterjuf verantwoordelijkheid en verbondenheid leert. 'Het overblijfsel van de kruisvaarders (Christenen) en Khaiber (Joden) is minderwaardig, laf en verachtelijk. Christenen en Joden zijn de vijanden van ons lot ... Waar is mijn wapen? Ik vond een steen, en gooide hem naar de vijanden van ons lot.' Dan vertelt het meisje dat veroveraars het land van hun voorvaderen hebben gestolen, en de moslimwereld daarom wakker moet worden. 'O Moslims op deze wereld, jullie hebben te lang geslapen. Uw vaders en uw zonen worden afgeslacht en de Al-Aksa Moskee vernietigd', zei het meisje. 'Bravo! Applaus voor onze vriendin Lara,' besloot de presentator van het kleuterprogramma. Kinderen ontvangen een hersenspoeling, worden als robots gemanipuleerd en zien het ďmartelaarschapĒ als het hoogst bereikbare doel in hun leven.

Kinderen worden verleid om aan de strijd deel te nemen door manipulerende muziekvideoís, waarin jonge kinderen in de strijd als helden worden afgebeeld. Eťn van de videoís, die regelmatig vertoond wordt, laat jonge jongens en meisjes in legeruniform zien, die deelnemen aan een waanzinnige oorlogsdans, samen met andere scŤnes van kinderen die deelnemen aan gewelddadige acties. Het lied dat de beelden begeleidt is een muzikale oproep voor de kinderen om ten strijde te trekken. In deze verheerlijking van oorlog voor kinderen wordt zelfs een baby die nauwelijks rechtop kan zitten gefilmd, die stenen breekt voor oudere kinderen.

De schoolboeken vormen al jaren een doelbewust beleid om de jeugd te indoctrineren met haat tegen de staat IsraŽl en het Joodse volk. Nauwelijks uit de luiers begint de indoctrinatie en leren kinderen te haten en gewelddadige confrontaties met IsraŽli's te zoeken. Zo groeit er een hele generatie kinderen op, voor wie geweld de normaalste zaak van de wereld is. De kinderen zijn als willoze slachtoffers in de handen van schurken. Ze blijven maar doorgaan met ophitsen en verachtelijke propaganda tegen IsraŽl en het Joodse volk.

Jasser Arafat stuurde de kinderen de straat op om IsraŽlische soldaten met stenen te bekogelen. Hij noemde deze kinderen de "Generaals van de stenen". Hij liet ze echter niet alleen met stenen gooien maar stuurde ze ook met een bomgordel om naar IsraŽl om zich op te blazen. Dit grote idool van de wereldleiders noemde dode kinderen de beste reclame voor het bereiken van zijn doelstellingen omdat ze wereldwijd krachtige anti-IsraŽlische sentimenten oproepen. Fotoís van dode kinderen werden door zijn lakeien gemanipuleerd als tegenwicht voor de dode IsraŽlische burgers die in pizza restaurants en in autobussen door zijn zelfmoordbommen vermoord werden. Deze misselijkmakende propaganda campagneís, gebouwd op de lichamen van de burgers, zijn al jaren aan de gang, maar er is geen krant te vinden die daar eens uitvoerig melding van maakt. Het huidige bewind van Abu Mazen is zo trots op hun martelaren, dat ze minstens 100 woonwijken, scholen, wegen, stadions en evenementen naar zo'n 50 verschillende terroristen heeft vernoemd.

Mensenrechtenorganisaties als Amnesty International en Human Rights Watch, Wereldleiders, Verenigde Naties, linkse politici en de massamedia in het westen waaronder ook in Nederland, vinden het allemaal prima.


Toegevoegd: 17 november 2012
Uit de nieuwsbrief van: FranklinTerHorst.nl
blog comments powered by Disqus


Print deze pagina
Terug