Het regent weer raketten op IsraŽl

Terwijl Joden uit autoís worden gesleurd, verwoestingen worden aangericht door Abu Mazens volgelingen, en IsraŽl al meerdere weken wordt bestookt met raketten vanuit Gaza en de IsraŽlische regering heeft besloten niet langer lijdzaam toe te willen zien, roept Barack Hussein Obama, de IsraŽlische leiders op terughoudend te reageren om verdere escalatie te voorkomen. Er wonen honderdduizenden IsraŽlische burgers in het gebied waar de raketten neerkomen. Hoe zou Washington reageren wanneer Amerikaanse steden jarenlang op deze manier bestookt zouden worden? Ook met terughoudendheid? Hij heeft Hamas nooit opgeroepen zich terughoudend op te stellen. Ook reageert hij nooit op de toespraken waarin de leiders van Hamas dreigen met de vernietiging van IsraŽl zoals het hoofd van Hamas Khaled Meshal op 15 maart 2014. Deze terrorist zei dat Hamas voor niets anders leven dan om IsraŽlische Joden te doden en het Heilige Land te 'bevrijden' van hun aanwezigheid.

De geschiedenis herhaalt zich. Ook op 29 december 2008 had IsraŽl geen andere keus meer dan terug te slaan om haar burgers te beschermen. De maat was vol na 5000 raketten op IsraŽlische burgerdoelen. Op het eerste gezicht lijken deze raket en mortier beschietingen niet zo erg maar de realiteit is dat duizenden onschuldige IsraŽlische burgers in schuilkelders door moeten brengen met alle traumatische gevolgen van dien. De constante dreiging van raketaanvallen is voor geen enkel land in de wereld aanvaardbaar. De aanval ďCast LeadĒ eind 2008 volgde om Hamas voor eens en voor altijd het zwijgen op te leggen en dat was bijna gelukt totdat Obama zijn vrienden van de moslimbroederschap te hulp kwam. Hij wist IsraŽl te dwingen met de operatie te stoppen, en zo de totale vernietiging van Hamas te voorkomen.

Hamas maakt inmiddels deel uit van de eenheidsregering samen met de ďBende van RamallahĒ die net als Hamas gewetenloos kinderen inzetten om zelfmoordaanslagen te plegen tegen IsraŽlische doelen, wanneer hen dat zo uitkomt. Zowel Washington als Brussel waren er als de kippen bij deze eenheidsregering te erkennen en hulp aan te bieden. In IsraŽl werd de Amerikaanse erkenning ďeen dolksteek in de rug genoemdĒ en werd het hele eenheidstheater op groot ongenoegen onthaald. Niemand begrijpt waarom Brussel en Washington hun zegen hebben gegeven aan dit schijnkabinet. Premier Benjamin Netanyahu zei niet te kunnen begrijpen waarom de wereld Hamas enerzijds een terroristische organisatie noemt en het internationale terrorisme veroordeelt, maar tegelijkertijd de nieuwe eenheidsregering verwelkomt, waarin Hamas een grote rol speelt. De IsraŽlische regering reageerde geschokt toen bleek dat Obama in het geniep achter IsraŽls rug om, al een half jaar geheim overleg met Hamas had gevoerd. Hij heeft hiermee de eigen Amerikaanse federale wetten met voeten getreden omdat Hamas op de Amerikaanse terreurlijst staat.

Ook de EU blijkt gesprekken met Hamas te hebben gevoerd. De verraderlijkheid van de lieden in Brussel en Washington kent geen grenzen. Ze eisen van de Joodse staat dat ze het eenheidskabinet accepteren en onmiddellijk de vredesonderhandelingen met Abu Mazen (Mahmoud Abbas) hervatten. Maar Abu Mazen heeft nooit Ďjaí gezegd om tot echte vredesbesprekingen te komen terwijl IsraŽl moedige en pijnlijke stappen voor het politieke proces heeft gemaakt. Het probleem is altijd geweest dat Washington en andere westerse machten zo wanhopig zoeken naar een doorbraak in het Midden-Oosten vredesproces, dat zij zich graag tot gewillige dwazen laten maken door de uitspraken van Mazen als zoete koek te slikken, en daarnaast de onthullingen van Hamas te negeren. Hamas medeoprichter Mahmoud al-Zahar heeft in het verleden met zijn uitspraken duidelijk gemaakt dat wanneer er sprake mocht zijn van een eenheidsregering dat slechts een middel zal zijn om het ďverzetĒ te bevorderen, en dat elke overeenkomst met IsraŽl ďalleen zal dienen als een opmaat naar oorlogĒ.

Hoge functionarissen van Hamas maken met regelmaat duidelijk dat een erkenning van IsraŽl voor hen niet aan de orde is, en ze er totaal niet aan denken om hun gewapende eenheden te ontbinden. Om ze te helpen zijn buitenlandse trainers, vanuit de slagvelden van LibiŽ en SyriŽ, naar Gaza vertrokken om hun militaire expertise met Hamas te delen. Hamas gevechtsdivisies bestaan uit ongeveer 16.000 gewapende mannen, terwijl de Islamitische Jihad een strijdmacht heeft opgebouwd van 5.000 gewapende mannen, en dat alles onder toeziend oog van het Westen. En dan zijn er ook nog de 4000 leden van de kleinere terreurgroepen in Gaza, elk gewapend met hun eigen mini-arsenalen aan raketten. En alsof hun bedoelingen nog niet duidelijk genoeg zijn, heeft Hamas een animatiefilm gemaakt, die laat zien hoe de Joodse bevolking van IsraŽl deportatie of de dood wacht. Zoals Hamas trouwens al eerder vastlegde in haar Handvest. De film heeft als titel ďHet einde van de hoopĒ, met als muziek de melodie van het IsraŽlische volkslied Hatikva (De hoop).Het lied belooft dat alle Ďsmerigeí Joden gedwongen zullen worden om IsraŽl te verlaten terwijl ďvan de dwaas die overblijft het lot is bezegeld Ė onder de grond.Ē De film laat zien hoe IsraŽliís door Hamas worden gedwongen om op schepen te gaan om gedeporteerd te worden, onder andere naar Duitsland. Het laatste beeld toont een brandende IsraŽlische vlag met de woorden ďIsraŽl zal zeker verdwijnenĒ.De film van de Izz A-Din Al-Qassam terroristenbrigades van Hamas is gepubliceerd op hun website en YouTube kanaal, en is ook met Engelse vertaling te zien op YouTube. Met deze doodscultuur wordt IsraŽl door Washington en Brussel gedwongen te gaan onderhandelen over vrede.

Inmiddels is het IsraŽlische leger ďOperation Protective EdgeĒ (Operatie Beschermende Rand) gestart in Gaza, om de terreur die IsraŽlische burgers dagelijks ervaren te stoppen.

Als onderdeel van de operatie heeft IsraŽls Veiligheidskabinet ingestemd met de oproep van 40.000 reservisten en voert de IsraŽlische luchtmacht intensieve luchtaanvallen uit op doelen in Gaza.

Inmiddels vliegen de beelden van slachtoffers in Gaza de wereld weer over net als tijdens Cast Lead en in november 2012 tijdens ďOperatie WolkkolomĒ. Maar net als toen worden de burgers, waaronder kinderen en vrouwen, in Gaza weer door de leiders van de doodscultuur aangespoord om als menselijk schild te dienen door om op daken van huizen plaats te nemen die IsraŽl heeft aangeduid te zullen bombarderen of voor gebouwen te gaan staan waar raketten en ander wapentuig liggen opgeslagen. Geen wonder dus dat er burgerslachtoffers vallen. In deze video roept Hamas woordvoerder Sami Abu Zuhri vrijwilligers op zich als menselijk schild aan te melden.

Pamflet met oproep om als menselijk schild dienst te doen.Inmiddels barst in de uiterst bedenkelijke wereld van de Verenigde Naties, waar dwazen rechtspreken, de propagandaoorlog tegen IsraŽl weer in volle hevigheid los. De anti-IsraŽl goeroes op het VN podium beschuldigen de Joodse staat van Ďonbeheerste agressieí ímonsterachtige moordpartijení ímassaslachtingení en Ďmisdaden tegen de menselijkheidí. Een heel leger van door haat gedrogeerde antisemitische breinen krijgen van de media weer volop de ruimte het publiek te trakteren op ranzige en ordinaire leugens. Niet dat al die schreeuwers zich in werkelijkheid echt druk maken om de dood van vrouwen en kinderen in Gaza want dat doen ze ook niet wanneer onder meer de barbaren van ISIS de meest gruwelijke moordpartijen plegen in SyriŽ en Irak of zelfmoordenaars op andere plaatsen onschuldige burgers de dood injagen. Pas wanneer IsraŽl erbij betrokken is, komen de IsraŽlhaters, antisemieten en fascisten met hun ranzige kreten te voorschijn. Hun enige doel is het imago van de staat IsraŽl te beschadigen.

Ook viert de anti-IsraŽlische propaganda weer hoogtij in de media en op sommige televiekanalen. Diverse tv-zenders maken zich opnieuw schuldig aan het verspreiden van gefabriceerde beelden uit Gaza. De BBC meldt dat sommige beelden die de wereldburger te zien krijgt niets met de huidige situatie in Gaza van doen hebben maar gaan over gebeurtenissen uit 2009 of 2012 en zelfs over verwoestingen in SyriŽ. Dit soort valse berichtgeving heeft IsraŽl door de jaren heen al wat schade berokkent want miljoenen mensen worden hiermee structureel op het verkeerde been gezet.

De verdwaasde wereldleiders blijven maar roepen dat IsraŽl de ellende over zichzelf heeft af geroepen omdat men IsraŽlische regering verantwoordelijk acht voor het mislukken van het vredesoverleg met Abu Mazen en trawanten. Alsof er verder in het Midden-Oosten niets aan de hand is, blijven ze hun aandacht richten op IsraŽl en blijven ze IsraŽl beschuldigen van bezetting van Palestijns land. Er is geen sprake van door IsraŽl bezet Palestijns land en het gaat de ďBende van RamallahĒ en de doodscultuur in Gaza helemaal niet om land. Wat hen drijft is de haat tegen het Joodse volk en de God van IsraŽl. Hun enige doelstelling is de staat IsraŽl van de wereldkaart te verwijderen en het Joodse volk te vernietigen. En de wereldleiders collaboreren schaamteloos met ze mee net als de kerk die claimt in de plaats van IsraŽl gekomen te zijn.


Toegevoegd: 13 juli 2014
Uit de nieuwsbrief van: FranklinTerHorst.nl


blog comments powered by Disqus


Print deze pagina
Terug