Vervolg Operation Protective Edge

Net als in 2009 en 2012 plaatst de terreurbeweging Hamas weer raketlanceerinrichtingen in huizen van burgers, in moskeeŽn in scholen en in ziekenhuizen. Er zijn zelfs lanceerinrichtingen in een woonkamer aangetroffen. Op deze video is te zien dat het IsraŽlisch leger eerst de bewoners waarschuwt alvorens het huis te bombarderen. Hamas moedigt zoveel mogelijk burgers aan om met hun lichamen hun posities te beschermen. Ze doen daar trouwens ook niet geheimzinnig over zoals Sami Abu Zuhri, woordvoerder van Hamas in deze video laat zien. Reeds in 2008 noemde Hamas parlementslid Fathi Hammad dit gebruik al ďzeer succesvolĒ: ďWij gebruiken vrouwen en kinderen als menselijk schild. De zionisten weten niet dat het Palestijnse volk methoden van dood en het opzoeken van de dood hebben ontwikkeld. De dood is ons middel. Daarom gebruiken wij ouderen, vrouwen en kinderen als menselijk schild. Zij doen het fantastisch. Wij houden zo van de dood, zoals de Zionisten van leven houden.Ē Deze tactiek van het Ďmenselijk schildí is echter een oorlogsmisdaad, verboden in de Geneefse Conventie van 1949 en dat geld ook voor het schieten van raketten op IsraŽlische burgers. De IsraŽlische premier Benjamin Netanyahu zei op Fox News op zondag 13 juli: Wij gebruiken raketten om onze burgers te beschermen, Hamas gebruikt burgers om zichzelf te beschermen. Hamas verwoest het leven van de burgers in Gaza, IsraŽl spaart ze.

Ook roept Hamas weer kinderen op om martelaar te worden en dreigen ze met zelfmoordaanslagen op IsraŽlische doelen: "Wacht maar, er zullen zelfmoordaanslagen volgen op iedere bus, cafť en straat. Begin ook de doodskisten maar alvast te nummeren, die jullie de komende maanden nodig zullen hebben.Ē Dat is een schoolvoorbeeld van psychologische oorlogsvoering en om de IsraŽlische burgers angst aan te jagen. Vooral dode kinderen verhoogt de feeststemming onder de Gazaanse doodscultuur want dan weten ze dat de linkse pers en de hele internationale onwetende anti-IsraŽl kliek weer hun uiterste best doen om IsraŽl neer te zetten als nietsontziende geweldplegers. Met een totaal gebrek aan enige echte kennis collaboreren deze ranzige figuren met de vijanden van IsraŽl. Hamas is schuldig aan de slachtoffers die vallen in Gaza en niet IsraŽl. Diegenen die IsraŽl veroordelen, staan aan de verkeerde kant.

Verschillende tv-zenders waaronder de extremistische moslimzender Al-Jazeera, maar ook Russia Today verlustigen zich weer aan de aanblik van gewonde of gedode burgers in Gaza. Ze doen er alles aan om IsraŽl af te schilderen als kindermoordenaars. Al-Jazeera blijkt net als in 2009 en 2012 opnieuw een regelrechte propaganda-arm van Hamas. Met name deze zender trakteert de kijkers op een stortvloed van anti-IsraŽlische propaganda en misselijkmakende beelden van gewonde en gedode kinderen. Wat ze niet publiceren is dat IsraŽl weer honderden vrachtwagens met humanitaire goederen naar Gaza stuurt en ze melden evenmin dat gewonden uit Gaza in bijvoorbeeld het Rambam-ziekenhuis in Haifa worden behandeld. In dit ziekenhuis ervaren de patiŽnten uit Gaza dat de IsraŽlische artsen en verplegend personeel geen onderscheid maken wie ze behandelen.

Ook Pallywood maakt weer overuren. Zo werd een door persbureau AFP in het Syrische Aleppo gemaakte foto door diverse media gebruikt om te laten zien hoe onschuldige Arabieren in Gaza te lijden hebben onder de IsraŽlische bombardementen. Alles wordt gebruikt in de propagandaoorlog om IsraŽl te demoniseren en aan de schandpaal te nagelen.

Zoals verwacht zit de PLO-terreurbaas Abu Mazen (Mahmoud Abbas) in Ramallah helemaal op ťťn lijn met zijn islamitische broeders van Hamas. Hij zegt openlijk supporter van Hamas te zijn en gezamenlijk tegen IsraŽl te strijden. Ook verklaarde hij dat de huidige IsraŽlische Operation Protective Edge een genocide uitvoert in de Gazastrook. ďHet is genocide Ė het doden van volledige families door IsraŽl is een genocide op het Palestijnse volk,Ē zei Mazen tijdens een crisisvergadering in Ramallah. Mazens gewelddadige volgelingen plaatsen ook met regelmaat berichten op social media waarin wordt gedreigd IsraŽlisch te vermoorden. Deze berichten komen onder meer van de door terreurmiljardair Jasser Arafat in 2000 opgerichte Al Aksa Martelaren Brigade. ďSterrenĒ en ďHeldhaftige riddersĒ werden ze door Arafat genoemd vanwege de gruwelijke moordpartijen op onschuldige IsraŽlische burgers. Deze terreurgroep staat op de zwarte lijst van terreurorganisaties in de Verenigde Staten en sinds 21 december 2005 ook op de terreurlijst van de Europese Unie. Toen de buitenlandse pers Abu Mazen vragen stelde over deze groep verklaarde hij deze al in 2008 te hebben opgedoekt. Het zijn werkelijk meesters is het verkondigen van leugens.

Abu Mazens Martelaren Brigades zijn niet opgedoekt want ze zeggen zelf mede verantwoordelijk te zijn voor het afvuren van raketten op IsraŽl. Ze zeggen gebroederlijk strijdt te leveren met Hamas en de Islamitische Jihad. Tijdens de 2e intifada heeft deze bende zich schuldig gemaakt aan ongebreidelde moordzucht, samen met Hamas en andere terreurgroepen. Ze zijn zowel in de door de PLO bezette Bijbelse gebieden als in Gaza actief en staan berucht om hun vele dodelijke aanslagen en dozijnen zelfmoordaanslagen tegen voornamelijk onschuldige IsraŽlische burgers. Alleen al tussen januari 2002 en maart 2004 vermoordden deze ďSterrenĒ en ďHeldhaftige riddersĒ meer dan 100 IsraŽliŽrs, burgers en soldaten.

Op dinsdagavond 8 juli 2014 probeerde een vijfkoppig zelfmoordcommando van de Al-Qassam Brigades van Hamas vanuit de Middellandse Zee, even ten noorden van Gaza nabij Ashkelon, IsraŽl binnen te dringen maar werden bijzonder snel uitgeschakeld. IsraŽl vermoed dat ze op weg waren naar de kibboets van Zikim, om daar een aanslag te plegen maar ze waren al vanaf het begin in het vizier van het IsraŽlische leger en stootten op een patrouille van de beroemde IsraŽlische Givati Brigade. Op de videobeelden is te zien hoe terroristen het vuur openen op de IsraŽlische militaire post maar ook dat zij het op een lopen zetten, achterna gezeten door een vurende IsraŽlische helikopter. De praktijk leert dat leden van Hamas en niet te vergeten volgelingen van Abu Mazen en trawanten, beter zijn in het vermoorden van slapende Joodse gezinnen dan in rechtstreekse confrontaties met het IsraŽlische leger.


Toegevoegd: 15 juli 2014
Uit de nieuwsbrief van: FranklinTerHorst.nl


blog comments powered by Disqus


Print deze pagina
Terug