Kindermoordenaars

Afgelopen woensdag 24 maart was er een nieuw voorbeeld hoe misselijkmakend de Arabische bendes te werk gaan. Ditmaal stuurde Arafat’s Fatah-Tanziem terreurgroep Hussan Abdu, een 14-jarig zwakbegaafd jongentje met een zelfmoordgordel op pad om Israëlische militairen bij de controlepost Hawara bij Sichem op te blazen.De soldaten zagen hem aankomen en dwongen hem op zo’n 50 meter van de post te stoppen en zijn hemd uit te trekken. Een springstofgordel met ca 8 kg explosieven kwam te voorschijn. Met een robot van het leger werd hem een schaar aangereikt en werd hem gesommeerd de riemen door te knippen en de gordel af te leggen.De hele actie duurde 40 minuten en werd vastgelegd op video. Zo werd zijn leven, dat van de Israëlische militairen en dat van ca 200 Arabische arbeiders gered die bij de controlepost stonden om doorgelaten te worden. De Arabieren dankten de Israëlische soldaten met een warm applaus voor hun redding. De Tanziem terroristen hadden de jongen 100 Shekel (23 dollar) beloofd, rivieren vol honing en sex met 72 schone maagden in het paradijs.

Israëlische militairen hebben eerder op 16-3-2004 het 11-jarig Arabische jongetje Abdallah Quran opgepakt met zijn schooltas met daarin een bom van ongeveer 10 kilo. Terroristen van de terreurbeweging Tanziem hadden de jongen 1 dollar gegeven om het ‘pakje’ langs de Israëlische controlepost Hawara bij Sichem te loodsen en af te leveren bij een dame aan de andere kant. Het was de bedoeling, in geval van ontdekking de bom die gevuld was met spijkers en schroeven, van afstand tot ontploffing te brengen met behulp van een mobiele telefoon. Volgens de krant Haaretz houdt het kind zich regelmatig op bij een controlepost bij Sichem waar hij bagage helpt dragen. De Israëlische politieagente Moran Boknat die hem controleerde zag dat de tas zwaar was en dat er draden uitstaken. Ze riep er een soldaat bij die meteen de omgeving ontruimde nadat hij een riem met explosieven ontdekte die wordt gebruikt door zelfmoordenaars. Toen de Arabische terroristen in de gaten kregen dat het jongetje ‘gesnapt’ was, probeerden ze de bom en de koerier op te blazen, maar dat mislukte. Het kind zei niet geweten te hebben dat het een bom smokkelde maar dat hem was gevraagd de ‘tas’ langs de controlepost te smokkelen. Hij was een onschuldige speler in een horror scenario. Zoals gebruikelijk beweerde Arafat’s terreurbewind dat het verhaal door Israël verzonnen is om hen in een kwaad daglicht te stellen.

Bij gevechten in de strook van Gaza op 14 maart vielen er aan de kant van de Arabieren 14 doden waaronder 4 kinderen. Dat deze kinderen als menselijk schild hebben gediend werd door de internationale media niet gemeld. De gevechten braken uit nadat Israëlische militairen twee kampen waren binnengetrokken als reactie op een terreuraanval op een legerpost aan de grens tussen Israël en de Gazastrook.Via luidsprekers werden kinderen opgeroepen zich naar het strijdtoneel te begeven. Bewapende Arabische terroristen gebruikten deze kinderen als menselijke schilden, en liepen tussen hen in terwijl ze op Israëlische doelen aan het schieten waren. Ze hielden zich op tussen groepen stenen gooiende kinderen en ze staken hun lichamen in de lucht vanachter barricades in de hoop dat ze geraakt zouden worden door Israëlische kogels om zo de wereldopinie weer tegen Israël op te zetten. Het is nauwelijks te geloven dat deze gewetenloze schurken sympathie ondervinden van de wereld en dat Bonesmen George Bush hen een eigen staat wil geven is Israël’s thuisland.

Bronnen: Gina Damen, contaktadres Jeruzalem, 18-3-2004. Zions Cry, 16-3-2004. Hoor Israël, 17-3-2004. New York Post, 16-3-2004. Harry Nihom, nieuwsbrief nr.61, 18-3-2004. Arutz-7 Editor, 8-3-2004.

Toegevoegd: 28 maart 2004
Uit de nieuwsbrief van: Franklin Ter Horst Studies


Print deze pagina
Terug