Obama belooft Abbas een Palestijnse staat binnen twee jaar

Volgens een medewerker van de Egyptische krant Al-Hayat, heeft de Amerikaanse president Barack Hoessein Obama PA/PLO leider Mahmoud Abbas een Palestijnse staat toegezegd binnen twee jaar. Hij heeft Abbas beloofd alles op alles te zetten om dit doel te bereiken. Ook heeft hij in een brief aan het Palestijnse bewind IsraŽl als obstakel in het Ďvredesprocesí aangeduid. IsraŽl heeft tijdens het laatste bezoek van Obamaís Midden-Oosten afgezant George Mitchell het verzoek afgewezen bepaalde onderdelen van het IsraŽlische leger uit Samaria en Judea te verwijderen. Precies hetzelfde verzoek werd door Washington gedaan vůůr het uitbreken van de tweede intifada eind september 2000. Volgens hoge IsraŽlische regeringsvertegenwoordigers heeft Obama een aantal Europese regeringsleiders meegedeeld dat als de IsraŽlische-Palestijnse gesprekken in september of oktober 2010 nog niets hebben opgeleverd, hij een internationale wereldconferentie wil beleggen om aan alle partijen in het Midden Oosten een vredesverdrag op te leggen. Deze conferentie zal geleid worden door het "Kwartet van Vier" de Verenigde Staten, Rusland, Europese Unie en de Verenigde Naties. De Britse oud-premier Tony Blair is de speciaal afgezant namens het Kwartet. De doelstellingen van deze club staan in de zogenaamde Roadmap (routekaart) naar vrede in het Midden-Oosten. Men wil een onafhankelijke Palestijnse staat in de Bijbelse gebieden Judea en Samaria met het oostelijk deel van Jeruzalem als hoofdstad en eist van IsraŽl dat het zich volledig uit deze gebieden terugtrekt. In het boek ďThe Israel OmenĒ is David Brennan van mening dat het ďKwartet van VierĒ betrekking heeft op de vier horens zoals beschreven is in Zacharia 1:18-21 waarin de naties van de wereld het Joodse volk uit het door God aan hen beloofde land willen verwijderen.

Obama is vastbesloten zijn invloed aan te wenden om de Palestijnen hun eigen staat te geven. De Europese Unie zou reeds verklaard hebben dat het ieder vredesplan van Washington zal steunen.

Abbas verklaarde in de Jordaanse hoofdstad Amman dat hij inzet op de stichting van een Palestijnse staat als onderdeel van een internationaal verdrag. 'Maar als dit niet lukt, dan zullen de Arabieren naar de VN Veiligheidsraad gaan om daar erkenning te krijgen voor een Palestijnse staat,' dreigde hij. Sommige leden van de IsraŽlische regering zijn van mening dat de Palestijnen doelbewust de komende gesprekken zullen frustreren, en het uiteindelijk zullen laten aankomen op een resolutie in de VN-veiligheidsraad, om daar een eigen staat binnen de grenzen van voor de Zesdaagse oorlog in 1967 afgedwongen te krijgen. Als een dergelijke resolutie wordt aangenomen dan betekent dit dat alle Palestijnse eisen zullen worden ingewilligd, en ze geen enkele concessies aan IsraŽl zullen hoeven maken en zelfs geen vrede met de Joodse staat hoeven te sluiten. Dat betekent dus dat de Palestijnen hun eigen staat krijgen en tegelijkertijd het conflict met IsraŽl kunnen voortzetten. Hoewel het internationaal vrijwel doodgezwegen wordt, is het algemeen bekend dat de Palestijnen niet zullen stoppen met hun terreur tegen IsraŽl voordat de hele Joodse staat verdwenen is.

Het feit dat de wereldleiders het moorddadige en corrupte PA/PLO regiem aan een eigen staat willen helpen in IsraŽls aloude thuisland en ze daarnaast met miljarden ondersteunen, laat zien hoe groot hun afkeer tegen de Joodse staat is. In een vlaag van volledige verstandverbijstering noemen ze Abbas ďeen hervormerĒ en een vredelievend individu die streeft naar vrede met IsraŽl. Maar deze Ďvredestichterí is besmet met hetzelfde bloeddorstige virus als zijn voorganger. Hij noemt IsraŽl de ďZionistische vijandĒen noemt het vermoorden van Joden geen terrorisme maar een legitiem verzet tegen de Ďbezettingí van ĎPalestijnsí land. Ook Abbas schroomt niet om kinderen de dood in te jagen. Toch doen de wereldleiders, de internationale media en de anti-IsraŽl lobby er alles aan de man als een Ďvredesduifjeí af te schilderen. De linkse anti-IsraŽlische nieuwsmedia noemen Abbas "terreurvrij", maar de man is jaren betrokken geweest bij Arafat's moorddadige PLO/Fatah organisatie en bij het financieren en promotor van terreuractiviteiten.

Abbas was onder Arafat betrokken bij moorddadig geweld in JordaniŽ en Libanon en bij vliegtuigkapingen. Hij heeft mede het platvorm geschapen voor rekrutering en training van terroristen en wandelende moslimbommen, en is tevens de raadgever van de opruiende PA/PLO-educatie op scholen, in moskeeŽn en in de Palestijnse media. Eind januari 2010 werd met goedkeuring van het PA/PLO regiem voor de Palestijnse televisie een preek uitgezonden vanuit een moskee waarin de moslims werden opgeroepen het Joodse volk uit te roeien. De prediker riep vanaf de kansel: ĎDe Joden zijn de vijanden van Allah en zijn profeet! Vijanden van de mensheid in het algemeen en in het bijzonder van de Palestijnen. Ze voeren oorlog tegen ons en maken gebruik van alle mogelijke criminele middelen. Zelfs ezels stoppen een keer met balken, honden met blaffen, wolven met huilen en slangen met bijten, maar de Joden zullen hun haat tegen de moslims nooit opgegeven.í Volgens de imam kan de oplossing voor dit probleem alleen worden gevonden in nog radicaler optreden van de moslims. Ze moeten zich verheffen en zich met geweld verzetten tegen de ĎJoodse bezettingí. ďDit land zal bevrijd worden! Deze heilige plaatsen en deze moskeeŽn zullen bevrijd worden! Dat kan echter alleen als alle moslims terugkeren tot de Koran! Ook moeten ze strijders willen zijn in de jihad (heilige oorlog) om Allahís wil en om Palestina.í De imam herinnerde de duizenden Palestijnse tv-kijkers eraan dat de profeet Mohammed in het verleden alle gelovigen opgeroepen heeft tot het doden van Joden, waar men ze maar tegenkwam, en dat de profeet gezegd heeft: Gij zult de Joden bestrijden en doden tot de boom en de steen spreken; ďOh moslim, oh dienaar van Allah, er staat een Jood achter mij, kom en dood hemĒ. Deze prediking werd een maandlang herhaald. In een interview met het IsraŽlische dagblad Haíaretz verklaarde Abbas doodleuk dat er Ďtegenwoordig in geen enkele moskee meer opruiende taal tegen IsraŽl wordt gebruiktí. Liegen dat het gedrukt staat, daar zijn ze meesters in. Voor IsraŽl is het praktisch onmogelijk vrede te sluiten met zoín bende die een hele generatie met haat hebben gehersenspoeld.

De wereldleiders geloven heilig in deze Nazi sympathisant met bloed aan zijn handen die aanslagen aangemoedigd tegen Joodse bewoners in de bijbelse gebieden Samaria en Judea. Meneer de Ďpresidentí spreekt over democratie en mensenrechten, maar hij is niets anders dan de andere kant van dezelfde munt als zijn voormalige Ďlievelingsbroederí Arafat. De manier waarop de rechtsgang onder het PA/PLO-regiem plaatsvindt en de beestachtige manier waarop vermeende collaborateurs in deze cultuur van de dood worden vermoord, roept geen enkele afkeurende reactie op van de wereldleiders.

Onder Abbasí leiding worden net als onder Arafat zelfmoordenaars verheerlijkt, is de corruptie onveranderd en worden de mensenrechten met voeten getreden. Men prijst hem de hemel in, wenst hem geluk en helpt hem op weg naar roem en glorie. Hij wordt geprezen als een "hoogst intellectueel mens" en als " auteur van diverse boeken." Zo schreef hij onder meer een boek waarin hij de Holocaust ontkent. In zijn boek "The Other Side: the secret Relationship between Nazism and Zionism" schrijft Abbas dat er niets klopt van het verhaal dat er 6 miljoen joden in Hitlers vernietigingskampen zijn omgebracht. Volgens hem waren dat er niet meer dan 890.000. Voor meer informatie hierover klik op: hnn.us en frontpagemag.com.

Het beleid van het bewind in Ram-allah heeft niet alleen de IsraŽlische bevolking niets dan ellende gebracht, maar ook de eigen bevolking. De Palestijnse anti-IsraŽlische journaliste en activiste Salam Kawther noemde in januari 2007 het Palestijnse bewind ďeen bende criminelen die de mensenrechten van vrouwen en kinderen met voeten treden. Het regiem laat na om een functionerend justitiesysteem te vestigen; ze doet niets aan het beschermen van de mensenrechten. De Palestijnse militaire organisaties zijn volledig verlamd en corrupt. Hun voornaamste bezigheden zijn het bestelen van Palestijnse burgers en het leven voor hen onmogelijk te maken. Het Palestijnse politiestelsel is corrupt. Omkoperijen hebben de wet vervangenĒ aldus Kawther. Palestijnse burgers worden afgeperst, onder druk gezet om terreurdaden te plegen, gemarteld en als ze niet willen luisteren, desnoods vermoord. Het is in het verleden herhaalde malen voorgekomen dat PA-terreurbendes langs de huizen gingen en dreigden het gezin van een Palestijn te vermoorden als deze niet bereidt is mee te werken. Wanneer ze weigerden werden ze beschuldigd van collaboratie met IsraŽl, opgesloten, gemarteld en in sommige gevallen in het openbaar gelyncht. De kinderen zijn als willoze slachtoffers in de handen van deze schurken. Internationale mensenrechten organisaties en ĎWereldleidersí bekommeren zich niet om het lot van deze kinderen.

Alle concessies die IsraŽl door de jaren aan haar Arabische vijanden en het PA/PLO regiem heeft aangeboden, zijn met hoongelach van de hand gewezen. Men accepteert simpelweg geen Joodse staat in het Midden Oosten. Toch noemt de Franse president Sarkozy IsraŽls premier Benjamin Netanyahu ďschuldig aan het falen van het vredesprocesĒ. Tijdens iedere Ďvredesbesprekingí wordt IsraŽl van de kant van Brussel en Washington gedwongen delen van het aloude Bijbelse land op te geven. De wereldleiders met in hun kielzog de linkse media, hebben de wereldbevolking misleid met het verhaal dat de ĎPalestijnení zich slechts ten doel hebben gesteld, het door de zionisten gestolen land terug te krijgen. De onwetende massa die geen flauw besef heeft wat de geschiedenis verteld over IsraŽls volledige recht op het land, laat zich gemakkelijk manipuleren. IsraŽlís uitgestoken hand is tot dusver slechts beantwoord met beestachtige moordpartijen en gruwelijkheden.

Er bestaat geen onderwerp in de wereld waar de ĎGroten der aardeí zoveel aandacht aan besteden als aan het verkwanselen van het door de Bijbelse God aan de kinderen van IsraŽl gegeven land. Washington en Brussel behoren al jaren tot de belangrijkste donoren van de Palestijnen. Het gaat om miljarden dollars van de Amerikaanse en Europese belastingbetalers! Palestijnse kinderen die opgroeien in de Palestijnse gebieden worden echter al jaren geÔndoctrineerd met haat en dat niet alleen tegen IsraŽl maar ook tegen de gulle donoren in Washington. Gingen ze niet met duizenden juichend de straten op toen de vliegtuigen de Twin Towers binnenvlogen?

De Palestijnen zijn achter de schermen altijd tegen een twee-statenoplossing geweest. In de jaren na het sluiten van het vredesakkoord tussen IsraŽl en Egypte hebben vier IsraŽlische leiders het leeuwendeel van de in 1967 op JordaniŽ en Egypte veroverde gebieden aangeboden. Desondanks wezen de Palestijnen een vredesakkoord met IsraŽl altijd op de valreep af. Yasser Arafat gaf aan een journalist, die niet begreep waarom hij het op het laatste moment het verregaande voorstel van president Clinton en premier Barak van de hand had gewezen, als veelzeggende verklaring: 'Omdat ik alles wil.' Met 'alles' bedoelde hij hťťl IsraŽl, omdat zowel het PA/PLO regiem als de Islamitische doodscultuur Hamas in Gaza streven naar de volledige vernietiging van de Joodse staat. De beloning van de voortdurende weigeringen om vrede te sluiten met IsraŽl lijkt nu in zicht. Obama wil IsraŽl dwingen akkoord te gaan met vrijwel alle Palestijnse eisen. Zo niet, dan lijkt Washington zich voor het eerst via de VN-veiligheidsraad officieel tegen IsraŽl te keren en zullen de IsraŽlische leiders op alle mogelijke manieren gedwongen worden om mee te werken.De Palestijnen bezitten inmiddels 100% van de Gazastrook en 70% van de aloude Bijbelse gebieden Samaria en Judea en hadden al lang een provisorische maar functionerende eigen staat met dito overheidsinstellingen kunnen opzetten. Maar daar hebben alle Palestijnse leiders tot nu toe geen enkele poging toe ondernomen. De wereld gedraagt zich tegenover IsraŽl schandalig leugenachtig. In al hun inspanningen om IsraŽl te demoniseren lijkt het wel of de Palestijnse terreur gewoon niet bestaat. Het wordt bijvoorbeeld nooit aan de orde gesteld binnen de structuren van de Verenigde Naties. Alles wat IsraŽl doet wordt verdraaid en negatief uitgelegd. Geen enkele internationale organisatie biedt IsraŽl bescherming en geen hoop op rechtvaardigheid. Hoe treffend weerspiegelt de tekst in Psalm 120: 7 de huidige situatie van IsraŽl: ďIk ben een en al vrede, maar als ik spreek, dan zijn zij uit op strijdĒ.

Bronnen: www.israelunitycoalition.org, www.israelunitycoalition.org, www.haaretz.com, www.jpost.com, www.debka.com, www.israeltoday.co.il.


Toegevoegd: 7 mei 2010
Uit de nieuwsbrief van: FranklinTerHorst.nl


Print deze pagina
Terug