Bereid Rusland zich voor op oorlog?

Het lijkt erop dat Rusland zichzelf op een eventuele oorlog aan het voorbereiden is. The Mc Alvany Intelligence Advisor, bericht dat de Russen intensief bezig zijn met modernisering en uitbreiding van hun wapenarsenaal. De defensie-uitgaven zijn met maar liefst 50 procent gestegen. Een belangrijk deel daarvan wordt gestoken in de ontwikkeling van een nieuwe serie nucleaire wapens, effectiever en doeltreffender dan alle voorgaande versies. Zo is het land bezig met de bouw van een "Super Vliegdekschip" die de naam Admiraal Kuznetsov zal dragen. Daarnaast is men bezig met de bouw van het grootste slagschip allertijden, genaamd "Peter de Grote" met geleide projectielen aan boord.

Ook wordt er een nieuwe serie onderzeeboten ontwikkeld met geleide projectielen. Verder een heel stel aanvalsonderzeeboten met atoomwapens, in de "Severodyinsk-klasse". Daarnaast beschikt Rusland al over zes onderzeeŽrs waartoe ook de op 12 augustus 2000 vergane Koersk behoorde. Deze onderzeeŽrs beschikken ieder over een arsenaal van 24 kernraketten die iedere plaats op aarde kunnen treffen waarna de totale destructie van dat gebied volgt.Een van de hoofdtaken is o.a. met behulp van speciale torpedo,s Amerikaanse vliegdekschepen uit te schakelen. De inlichtingendienst van de Amerikaanse luchtmacht heeft een rapport naar het Congres gestuurd met de mededeling, dat Rusland ondanks alle verhaaltjes over sociale en economische problemen, de grootste hoeveelheid op het land gestationeerde geleide projectielen klaar houd voor gebruik.

Washington gaf onlangs toe, dat Rusland slechts 15 procent van haar wapens ( ICBM,s) nodig heeft om ongeveer 75 procent van de projectielen van de USA uit te schakelen. Ook is bekend geworden dat Rusland een "Super Steatlh-bommenwerper" heeft ontwikkeld. Amerikaanse spionagesatellieten hebben ontdekt dat de Russen 's werelds grootste ondergrondse militaire stad aan het bouwen zijn in de Yamantau-bergen in de Oeral. Volgens de Federatie van Amerikaanse Geleerden strekt dit complex zich uit over 650 vierkante kilometer. Het huisvest 60.000 personen en bevat voldoende voedsel en water om de gehele ondergrondse bevolking maandenlang in leven te houden. Het is een ondoordringbare vesting die bestand is tegen een directe kernaanval.

De Russen houden regelmatig oefeningen voor aanvallen op de USA. Op 21 februari 1997 was er een oefening met de titel "De USA vernietigen in minder dan een uur" In september 1997 waren ze drie dagen lang aan het proefschieten met geleide projectielen vanaf duikboten, via bommenwerpers en vanaf het vaste land. Deze oefening herhaalde men half februari 2001. Sindsdien zijn deze oefeningen verder opgevoerd en gebeuren zo vaak dat het routine lijkt te zijn geworden. Al met al schijnt Rusland volkomen lak te hebben aan de gesloten verdragen met Amerika. Er hangt weer een waas van geheimzinnigheid in Rusland. Niemand schijnt precies te weten wat er allemaal achter het voormalige "IJzeren Gordijn" gebeurt, hoe de situatie onder "Tsaar Poetin" werkelijk is en wat er in de toekomst staat te gebeuren.

De Russische spion, Stanislaf Loeneff, die in 2001 naar het Westen is overgelopen, heeft het Amerikaanse Congres gewaarschuwd, dat Rusland zich gereedmaakt voor een volledige kernaanval op de VS. Bij de eerste aanval is hun doel de dichtbevolkte staat CaliforniŽ helemaal te verwoesten. Loeneff heeft ook gezegd dat Rusland China zal helpen om Taiwan te bevrijden.Het lijkt erop dat Rusland zich in snel tempo ontwikkeld tot het Bijbelse Magog.

EzechiŽl 39:1-2-3-4 Gij nu, mensenkind, profeteer tegen Gog en zeg: Zo zegt de Here Here: zie, Ik zŠl u, Gog, grootvorst van Mesech en Tubal! Ik zal u komen halen en u voortdrijven, u doen optrekken uit het verre noorden en brengen op de bergen van IsraŽl..... Op de bergen van IsraŽl zult gij vallen, gij met al uw krijgsbenden en de volken die met u zijn.....

Bron: African Expres Nieuwsdienst nummer 65 en 70.

Toegevoegd: 15 december 2002
Uit de nieuwsbrief van: Franklin Ter Horst Studies


Print deze pagina
Terug