Pillar of Defence (Pilaar of wolkkolom voor verdediging)

Soldaten en burgers rennen naar schuilkelder in Neva terwijl luchtalarm afgaat Eindelijk is de IsraŽlische regering het zat. Al jaren leven IsraŽliís in het zuiden van IsraŽl in angst voor het Ďrode alarmí... Ēer komen raketten aanĒ. Daarna hebben ze 15 seconden om naar een schuilkelder of een veilige kamer te vluchten. Al jaren worden en zijn hun kinderen en ook veel ouderen zwaar getraumatiseerd. Iedere regering had dat Gaza-terroristennest al lang uitgeroeid. Iedere beschaafde regering had de Gazastrook al lang bezet, de verantwoordelijke terroristenleiders en hun terroristenknechten gedood of opgepakt en het land uitgezet. Dan zou de situatie tot zegen van goedwillende Palestijnen al snel zijn genormaliseerd. Maar de Islam en veel westelijke leiders willen dat blijkbaar niet. Zij zullen het wel merken. Raketten op IsraŽl betekent ook geweld in onze regioís. Onlusten en verwarring rond IsraŽl is een voorspel voor onlusten in onze streken. Alles wat daar gebeurt is ook een waarschuwend voorbeeld voor ons. We zien er al iets van gebeuren.

IsraŽl had in augustus 2005 zijn goede wil al getoond. Het leger en zoín 8.000 burgers zijn uit de Gazastrook teruggetrokken. Joodse mensen die daar een goed bestaan voor zichzelf en voor veel Palestijnen hadden opgebouwd werden opgeofferd voor de hoop op vrede. Wel, het ging snel mis. Twee jaar later verdreef de Hamas hun Palestijnse broeders met wreed geweld uit Gaza. IsraŽl kreeg als loon voor hun goede wil dagelijks regens raketten. Eind 2008/begin 2009 heeft IsraŽl door de Operatie Gegoten Lood een voorlopig einde gemaakt aan die beschietingen. Het enige Ďlooní voor IsraŽlís goedwillendheid was protest van de VN en vrijwel de hele wereld. Ook dit zal de hele wereld worden toegerekend. Dus het schieten vanuit Gaza ging verder. Je vraagt je soms af waar die terroristen uit dat ďarme GazaĒ het geld voor al die peperdure raketten vandaan halen? Wel, eindelijk is IsraŽl het zat. Vooral na de drie Joodse kinderen die in Kiryat Malachi zijn omgekomen. Waar leest u dat het drie kinderen waren? Er moest eens een Palestijns kind een pink gekrenkt worden!

Een andere reden voor IsraŽl om ďPillar of DefenceĒ te beginnen is de afschrikking. Als IsraŽl zo voorzichtig blijft reageren is dat een signaal voor de moslim terroristen om, juichend vanwege hun overwinningen en dorstend naar Joods bloed, verder te gaan. Een aanmoediging voor Hezbollah en voor de Syrische moslim extremisten, die na met Assad te hebben afgerekend, zich op IsraŽl gaan wreken.

De Bijbel zegt: ďWestwaarts zullen zij (IsraŽl) de Filistijnen op de schouders vliegenĒ (Jesaja 11:14). En: ďHet huis van Jakob zal zijn bezittingen weer in bezit nemenĒ (Obadja 1:17). Zo gaat en en zo zal het gaan. God is bezig zijn volk IsraŽl te herstellen en op hun plaats te brengen. Ook in geestelijke zin. De wereld verzet zich ertegen en zal, helaas, de gevolgen van hun opstand tegen de Almachtige, De God van IsraŽl, ondervinden. En wij, wij hopen dat onze regering, die Rosenthal heeft opgeofferd voor Timmermans, niet tegelijk IsraŽl opoffert en daarmee een stuk zegen van de Almachtige tegenhoudt. En wij, wij bidden voor IsraŽl en voor een stuk genade voor goedwillende Palestijnen, die er ook nog wel zijn.

Bron: janvanbarneveld.nl
Toegevoegd: 17 november 2012
blog comments powered by Disqus


Print deze pagina
Terug